mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Infrasauna HANSCRAFT Valencia

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Infrasauna HANSCRAFT Valencia - Základní informace

Infrasauna HANSCRAFT VALENCIA je infrasauna pro 3 osoby do rohu.

DÁREK ZDARMA: Ke každé infrasauně HANSCRAFT obdržíte ZDARMA Saunový set pro vonné esence. Připravili jsme pro Vás saunový set pro esence do saun, který obsahuje:
- Skleněnou misku DURALEX FRANCE 7,5 cm pro esenci a aromaterapii
- Držák saunové misky DURALEX FRANCE 7,5 cm (připevní se ke stěně infrakabiny)


Rohová Infrasauna VALENCIA pro tři osoby je velmi prostorná překrásná infrasauna s předním proskleným čelem. S karbonovými zářiči o výkonu 2400W celkem je na českém a slovenském trhu řazena mezi nejvýkonnější model za velmi přijatelné peníze.

Chcete si pořídit luxusní, výkonnou a prostornou rohovou infrasaunu za skvělé peníze? Infrasauna Valencia je přesně pro vás! Prostor uvnitř jistě oceníte, zapomeňte na pocit z celodřevěných infrasaun, kde lidé občas trpí úzkostí. Prosklené přední čelo zajišťuje dokonalý rozhled, světlost a Vaší relaxaci a dokonalému zbavení se stresu nestojí nic v cestě.

Přírodní dřevo infrasauny z kanadského jedlovce dává sauně velmi ladný a přírodní vzhled. Úprava dřeva do hladka nás ovšem velmi odlišuje od ostatních výrobců. Veškeré infrasauny HANSCRAFT, včetně Valencie jsou vyrobeny pouze ze 100% vyzrálého dřeva z kanadské jedle (neboli kanadského jedlovce). Toto dřevo se vyznačuje životností okolo 300 – 1000 let v závislosti na podmínkách podnebí. Maximální kvalita zpracování zaručuje, že si NIKDY nezadřete třísku. Vyzkoušejte si přejet po povrchu naší infrasauny a porovnejte to s jiným výrobcem!

Samozřejmostí naší sauny VALENCIA jsou i karbonové infrazářiče, které mají extrémní výhodu v rychlosti výhřevu kabiny, až o 50% rychlejší než v případě levnějších keramických. Nahřejete a do pěti minut se saunujete.

Technická data:
- kapacita pro 3 osoby
- velmi prostorný a praktický rohový tvar
- interiér z kanadského jedlovce
- exteriér z kanadského jedlovce
- 8x karbonový infrazářič
- výkon karbonových infrazářičů - 2400W
- čtecí lampa
- ionizátor
- 6mm čiré temperované sklo

- prosklená přední stěna pro vytvoření prostorného prostředí - exklusivní nadčasový design
- SAUNA AUDIO systém – AUX, FM, Mp3
- rozměry: 1500 x 530 x 1370 x 1900 mm

Technická data infračervených zářičů:
- napětí 230V/50Hz
- výkon 0,01w/cm2 -0,5w/cm2
- povrchová teplota 85°C
- specifikace - velká plocha
- síla panelu 5 mm
- stupeň odolnosti proti ohni 94V0 - křivka sestupní teploty stabilní, hladká
- infračervená střídavá frekvence 98%
- údržba - snadná, bezúdržbové

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organismu, omezuje stres a únavu, vylepšuje imunitní systém, podporuje krevní oběh, posiluje kardiovaskulární systém, ulevuje kloubům a celkové ztuhlosti organismu.
Infrasauna je zdraví prospěšná forma termoterapie. Též pobyt v infrasauně výrazně pomáhá spalovat kalorie a tím se redukuje tělesná váha. Při 30 - ti minutovém pobytu v infrasauně se spálí 600-700 kalorií. Infrasaunu si lze pořídit i domů. Kabinu infrasauny je možné umístit kamkoliv do interéru. Má nízkou spotřebu elektrické energie. Je naprosto vhodným doplňkem vašeho domácího wellness centra. Pravidelným používáním infrasauny, budete mít dokonalý pocit tělesné, duševní i psychické pohody.
Maximální doporučená délka pobytu v infrasaunách je cca 30 minut. Vždy záleží na Vaší konkrétní kondici - konzultujte s Vaším lékařem



Balení:
  • hmotnost balení: 215 kg

Infrasauna HANSCRAFT Valencia - Recenze (0)

Infrasauna HANSCRAFT Valencia - Otázky a odpovědi (0)