mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Infrasauna HANSCRAFT Constance

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Infrasauna HANSCRAFT Constance - Základní informace

Infrasauna HANSCRAFT CONSTANCE je infrasauna pro 2 osoby.

DÁREK ZDARMA: Ke každé infrasauně HANSCRAFT obdržíte ZDARMA Saunový set pro vonné esence. Připravili jsme pro Vás saunový set pro esence do saun, který obsahuje:
- Skleněnou misku DURALEX FRANCE 7,5 cm pro esenci a aromaterapii
- Držák saunové misky DURALEX FRANCE 7,5 cm (připevní se ke stěně infrakabiny)


Infrasauna CONSTANCE pro dvě osoby je vyrobena ze dřeva kanadského jedlovce. Má tedy přírodní vzhled a velmi elegantní design. Čelní sklo infrasauny je děleno na jednu pevnou – menší část, a na dveřní část, přičemž poskytují dostatek prostoru a opticky infrasaunu zvětšují. Použité dřevo na infrasaunu patří k nejkvalitnějším a nejvhodnějším k saunování. Materiálu dřeva infrasauny CONSTANCE se také říká Hemlock – kanadská jedle, a ten se vyznačuje velmi nízkou kazovostí, sukovostí nebo obsahem smůly, což zaručuje zaručený odpočinek bez jakéhokoli nepříjemného zápachu. Hlavními komponentami infrasauny CONSTANCE pro dva lidi jsou samozřejmě karbonové zářiče o napětí 230V o příkonu 1820W.

Samozřejmostí našich infrasaun je i jednoduchá instalace a zapojení do standardní elektrické sítě. Spotřeba energie v infrasauně během jednoho saunovacího cyklu je cca 2kWh (závislé na okolních faktorech, zejména na teplotě nebo četnosti otevírání dveří infrasauny). Funkčnost elektroovladače infrasauny garantuje užití USB portu, abyste si mohli poslechnout Vaše oblíbené melodie. Dále je integrováno FM rádio pro poslech oblíbené stanice. Nejsme rozhodně příznivci autorádií v infrasaunách, tak jako v konkurenčních produktech. Na hlavním panelu lze nastavovat jednotlivou intenzitu daných zářičů, tak jak si budete přát, samozřejmostí je teplotní nastavení a vypínání/zapínání světel v infrasauně.

Technická data:
- kapacita pro 2 osoby
- interiér z kanadského jedlovce
- exteriér z kanadského jedlovce
- 5 x karbonové infrazářiče
- výkon infrazářičů 1820W
- čtecí lampa
- ionizátor
- 6mm čiré temperované sklo
- zrcadlový efekt kouřových okrasných skel
- exklusivní nadčasový design
- SAUNA AUDIO systém – AUX, USB, Mp3
- rozměry: 1200 x 1050 x 1900 mm

Hlavní výhody infrasauny CONSTANCE:
- rovnoměrný účinek a rozložení tepelného záření
- energetická úspora a levný provoz
- rychlé prohřátí organismu díky akurátní vlnové délce infrazáření
- vysoká bezpečnost, panely jsou velké a teplo je rozloženo

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organismu, omezuje stres a únavu, vylepšuje imunitní systém, podporuje krevní oběh, posiluje kardiovaskulární systém, ulevuje kloubům a celkové ztuhlosti organismu.
Infrasauna je zdraví prospěšná forma termoterapie. Též pobyt v infrasauně výrazně pomáhá spalovat kalorie a tím se redukuje tělesná váha. Při 30 - ti minutovém pobytu v infrasauně se spálí 600-700 kalorií. Infrasaunu si lze pořídit i domů. Kabinu infrasauny je možné umístit kamkoliv do interéru. Má nízkou spotřebu elektrické energie. Je naprosto vhodným doplňkem vašeho domácího wellness centra. Pravidelným používáním infrasauny, budete mít dokonalý pocit tělesné, duševní i psychické pohody.
Maximální doporučená délka pobytu v infrasaunách je cca 30 minut. Vždy záleží na Vaší konkrétní kondici - konzultujte s Vaším lékařem

DÁREK ZDARMA = SAUNA & SPA WELLNESS DRINK
Tento Sauna & Spa Wellness Drink je speciálně vyvinut pro aktivní lidi, kteří se věnují Welness aktivitám - infrasauně, sauně nebo vířivce.
Po pobytu v sauně nebo vířivce je nutné nahradit ztracené tekutiny, doplnit vitamíny a minerály. Tento nápoj podporuje metabolismus a rehydrataci během a po saunování nebo pobytu ve vířivce. Maximální denní spotřeba je 5 láhví po 700 ml.

Nápoj obsahuje:
- L-Carnitine, Biotin, Synephrine, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B12, Minerály.
- balení 6-ti láhví, láhev á 700 ml.



Balení:
  • hmotnost balení: 125 kg

Infrasauna HANSCRAFT Constance - Recenze (0)

Infrasauna HANSCRAFT Constance - Otázky a odpovědi (0)