mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Waveboard STREET SURFING Original Props - modrý

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)
Video

Waveboard STREET SURFING Original Props - modrý - Základní informace

Waveboard STREET SURFING Original Props

Jedinečná řada Waveboard Original značky Street Surfing je zkonstruována pro hladkou jízdu a snadné řezání zatáček. Vyzkoušej všechny druhy triků s waveboardem, který byl revolucí pro sportování v městských ulicích.

Waveboard Original je nestárnoucí klasikou. Tato první generace se prodává již od roku 2005 a dodnes je to nejprodávanější model. Waveboardy Original jsou vhodné jak pro rekreační použití, tak pro ty, kteří se chtějí věnovat streetsurfingu na pokročilé či profesionální úrovni.

Dvě desky spojené torzní tyčí, dva castery a dvě kvalitní kolečka ... to je stále oblíbenější Waveboard. Zažijte naprosto jedinečný a nepopsatelný pocit z jízdy na waveboardu, který spojuje zábavu se sportem. Jízda na waveboardu je vhodná pro všechny věkové kategorie, takže jí zvládnou děti od šesti let i jejich rodiče. Velkou výhodou waveboardu je to, že ho lze pohánět dopředu pohybem vlastního těla, bez toho, aby se jezdec musel odrážet nohou od země jako na skateboardu nebo koloběžce. Ať už vyrážíte do práce, nebo do místního skateparku, nezapomínejte na bezpečnostní chrániče a přilbu.

Společnost Street Surfing pochází z Californie (USA), kde v roce 2005 představila nový světový fenomén - waveboard. Dnes zahrnuje produktová řada waveboardy, longboardy a koloběžky. Všechny produkty se neustále vylepšují a testují vlastním týmem Profi jezdců ve vývojovém centru v Portugalsku. Originální designy pochází z dílen vlastních grafiků či vznikají ve spolupráci s renomovanými designery. Street Surfing má ve své "DNA" tvorbu nového životního stylu a intenzivní prožití každého okamžiku.

Technická data:
- doporučený věk: 6+
- robustní vyztužený plast
- tvarované desky pro vyšší stabilitu
- ložiska: ABEC 7
- kolečka: 78 mm, 88A, PU
- grip hroty na desce
- caster s odolnými ložisky
- 4 vrstvá torzní tyč
- rozměr: 86,1 x 22,9 cm (33,9'' x 9'')
- max. nosnost: 100 kg
- hmotnost: 3,6 kg



Balení:
  • hmotnost balení: 3.8 kg

Waveboard STREET SURFING Original Props - modrý - Parametry

Waveboard STREET SURFING Original Props - modrý - Recenze (0)

Waveboard STREET SURFING Original Props - modrý - Otázky a odpovědi (0)

Waveboard STREET SURFING Original Props - modrý - Video