mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Vzpěračský opasek černý - L - 2. jakost

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (1)
Otázky a odpovědi (0)

Vzpěračský opasek černý - L - 2. jakost - Základní informace

Fitness vzpěračský kožený opasek v klasické černé barvě, je naprosto v pořádku, nevhodným skladováním došlo k zabarvení vnitřní světlé strany a drobné oděrce vnějšího povrchu. Jedná se o kosmetickou vadu, která nemá na použití opasku žádný vliv.

Vzpěračský opasek je zřejmě nepostradatelným nástrojem pro každého, kdo se věnuje fitness a kulturistice. Proto byste měli dobře vědět, kdy opasek používat k podpoře síly a k prevenci úrazů a kdy nikoliv. Většina sportovců totiž jakákoliv pravidla užívání opasku ignoruje a nosí opasek třeba i na stacionárním kole. Výzkumníci z Mayo Clinic v Rochesteru (Minnesota) testovali znalosti cvičenců z posiloven, týkající se zásad nošení opasků při cvičení. Zjistili, že více než 70 % je užívá nesprávně.
Nesprávné používání opasků však vede k oslabování důležitých svalových partií, jako jsou břišní svaly, vzpřimovače trupu a dalších svalových skupin uložených hlouběji. To současně vede ke zvyšování rizika zranění. Abyste se tomu vyhnuli, řiďte se následujícími pokyny k užívání opasků.

1. Opasek si berte jen tehdy, když chcete zvedat maximální závaží a nebo váhy, které se jim blíží, popřípadě tehdy, když jste utrpěli nějaké zranění nebo jste ve stavu, kdy vám hrozí zvýšené riziko úrazu.
2. Opasek si neberte nikdy, pokud se rozcvičujete nebo cvičíte pouze s malou vahou, která vás nijak nemůže ohrozit z hlediska možnosti úrazu nebo zranění.
3. Opasek noste u cviků, při kterých nadměrně namáháte spodní část zad, jako jsou například dřepy, mrtvé tahy, benchpress a přítahy napříč přes lavičku.
4. Tím, že se budete důkladně věnovat posilování svalů břicha a beder, které stabilizují trup, můžete do jisté míry funkci opasku nahradit.
5. Pamatujte si, že vzpěračský opasek se nenosí pouze kvůli prevenci zranění.

Fitness opasek musí dokonale padnout a musí zabezpečit, že střed těla bude maximálně stažen a fixován, aby nedocházelo k úrazům bederní páteře a bederního svalstva.

Technická data:
- určení: sport/fitness/vzpěračství/kulturistika
- materiál: hovězí kůže
- délka od první dírky k přezce: 78 cm
- délka od poslední dírky k přezce: 98 cm
- délka celková: 108 cm
- šířka: 6/10 cm
- barva: černá

Balení:
  • hmotnost balení: 0.5 kg

Vzpěračský opasek černý - L - 2. jakost - Parametry

Vlastnosti:
Barva:
černá 
Posilovací pomůcka:
Fitness pomůcky:

Vzpěračský opasek černý - L - 2. jakost - Recenze (1)

Hodnocení produktu
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníků doporučuje produkt

Vzpěračský opasek černý - L - 2. jakost - Otázky a odpovědi (0)