mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Vířivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Vířivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S - Základní informace

Mobilní vířivá vana MSpa LUXURY EXOTIC M-113S je určena pro 4 osoby a poskytne Vám osobní wellness a spa centrum přímo u Vás doma nebo ve Vaší zahradě. Tento vysoce elegantní model s je vybaven jedinečným vzorem krokodýlí kůže se zlatým saténovým lemem. O kvalitní perličkovou masáž v této vířivce se postará 118 vzduchových trysek s nadstandardním výkonem. Vířivka LUXURY EXOTIC uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

DÁREK ZDARMA: K mobilní vířivce MSpa od nás dostanete dárek, dózu INSPARATION CRYSTALS, americkou nepěnivou aromaterapii speciálně vytvořenou přímo pro vířivé vany, která tak maximalizuje zážitek z relaxace a uvolní veškeré Vaše smysly.

Kompaktní vířivka LUXURY EXOTIC M-113S je elitním výrobkem řady MSpa. Nabízí unikátní relaxační lázeň kdekoli si budete přát. Plnohodnotně nahradí funkci bloweru na klasických akrylátových vířivých vanách, tedy je to skutečně dobrá volba pro všechny, kteří chtějí luxusní vířivku, ovšem nechtějí ji mít vázanou napevno na jednom místě. Jako celou řadu MSpa, i tuto vířivku přenesete kamkoli budete chtít.

Jestliže od své vířivky požadujete nejen komfort s kvalitním masážním účinkem, ale i exklusivní design, vířivá vana LUXURY EXOTIC je přesně pro vás. Elegantní kruhový design vířivky společně s unikátním vzorem jsou pouze špičkou ledovce. Kvalita vířivky LUXURY EXOTIC je garancí dlouholetého užívání kdekoli v exteriéru i interiéru. Tato vířivka nabízí dostatečný prostor až pro 4 dospělé lidi.

Vířivka se dodává v provedení z tvrzeného syntetického materiálu, což této vířivce dodává dlouholetou životnost. Dále zde naleznete titanový ohřev vířivé vany 1500W, což zaručí velmi rychlý ohřev vaší vířivé lázně. Samozřejmě že ve vířivce naleznete i termický kryt, který naleznete v každém balení vířivky LUXURY EXOTIC. Ochranný kryt se zipem s embosovaným logem dodává této vířivce na unikátnosti.

Složení této nafukovací mobilní vířivky Vám zabere cca 10 minut, stejně jako její opětovné složení, pokud se ji rozhodnete přemístit kamkoli jinam. Náš mechanismus je velmi jednoduchý a praktický. Vířivku nebudete nafukovat pumpičkou či kompresorem. Součástí této vířivky je integrovaný nafukovací systém. Vířivka LUXURY EXOTIC je připravena pro použití po pouhém rychlosestavení a zapojení do elektrické sítě. Díky chytrému mechanismu se Vám vířivka nafoukne doslova před očima.

Technická data:
- počet osob: 4
- počet vzduchových trysek: 118
- integrovaná desinfekce vody: ano, generátor ozonu
- výkon generátoru ozónu: 50-80 mg/hod
- výkon perličkové masáže:
- úroveň 1: 300W
- úroveň 2: 500W
- úroveň 3: 720W
- vnější průměr: 1,80 m
- výška: 0,7 m
- objem: cca 700 l
- hmotnost: cca 33 kg (bez vody), cca 733 kg (naplněná vodou)
- ohřev vody: 1500 W / 2,04 HP
- čas ohřevu: 1,2-2 °C/hod
- max. teplota vody: 42 °C
- napájení: 230V 50Hz
- délka kabelu: 1,5 m
- masážní čerpadlo: 720 W
- cirkulační čerpadlo: 2000 l/h, 60 W
- rozměr balení: 64 (š) x 63 (v) x 53 (h) cm
- mobilní vířivka není určena pro provoz se slanou vodou

Součástí balení:
- ochranný kryt se zipem
- nafukovací termokryt
- 2x kartušový filtr
- manometr (tlaku vzduchu)
- termopodložka
- číselný zámek


Balení:
  • hmotnost balení: 36 kg
  • rozměry balení (VxŠxH): 63 x 64 x 53 cm

Vířivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S - Parametry

Druh: Vlastnosti:
Tvar:
Vyhřívání:
Počet osob:
Počet trysek:
118 
Rozměry:
Výška vířivky:
Objem:

Vířivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S - Recenze (0)

Vířivý bazén HANSCRAFT MSpa Luxury Exotic M-113S - Otázky a odpovědi (0)