mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Tenisová raketa HEAD Graphene Prestige MP 2015

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Tenisová raketa HEAD Graphene Prestige MP 2015 - Základní informace

Chceme-li dosáhnout absolutní přesnosti, je důležitý každý milimetr. Díky Graphene, nejpevnějšímu a nejlehčímu materiálu na světě, nabízí nová řada raket HEAD YouTek Graphene Prestige optimální rozložení hmotnosti a dává tak Vašim ostrým úderům ještě více síly s méně úsilím. A zatímco míč zůstává v kurtu, Vy jste středem pozornosti.
Tenisová raketa HEAD Graphene Prestige MP nabízí dokonalou kombinaci ovladatelnosti a přesnosti. Raketa využívá technologií Graphene a YouTek. Technologie Graphene je integrována do srdce rakety, činí ji stabilnější a zajišťuje optimalizované rozložení hmotnosti. Hmotnost byla přesunuta do horní části hlavy a do rukojeti rakety, čímž je zajištěna lepší ovladatelnost a vyšší hybnost švihu při odehrání míče. YouTek je kombinací špičkových technologií, které dokonale vyhovují Vašim individuálním potřebám. Bez ohledu na to, zda je Vaše hra agresivní a dobrodružná nebo neměnná a plynulá, technologie YouTek Váš výkon zesiluje a vydává z Vás to nejlepší.
Tenisová raketa HEAD Graphene Prestige MP je dodávána nevypletená a bez obalu. Pro vypletení se doporučuje výplet HEAD Hawk.
Ideální tenisová raketa pro zkušené a závodní hráče, hledající rychlou a působivě přesnou raketu s nadprůměrnou rotací úderů.

Technická data:
- sezóna: 2015
- použité technologie: YouTek, Graphene
- rám: 21 mm
- velikost hlavy: 630 cm2
- hmotnost (bez výpletu): 320 g
- vyvážení (bez výpletu): 310 mm
- délka: 685 mm
- velikost gripu: L2 - L5
- grip: Hydrosorb Pro
- vzor výpletu: 18/20
- doporučený výplet: Hawk 17
- výplet: ne
- obal: ne

Balení:
  • hmotnost balení: 0.3 kg

Tenisová raketa HEAD Graphene Prestige MP 2015 - Recenze (0)

Tenisová raketa HEAD Graphene Prestige MP 2015 - Otázky a odpovědi (0)