mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Stojany na kliky EVERLAST

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Stojany na kliky EVERLAST - Základní informace

Stojany na kliky jsou vynikající pomůcka pro všechny sportovce.

Samotné kliky jsou tím nejlepším způsobem, jak procvičit celou horní polovinu těla a všechny její svalové partie. Stojan na kliky má navíc výhodu ve větším rozsahu pohybu a nabízí navíc možnost měnit velikost úchopu. Stojany na kliky nezatěžují nadměrně zápěstí jako je tomu u klasických kliků. Změnou polohy rukou a úchopu se můžete zaměřit na různé svalové partie. Při provádění kliku, kdy lokty směřují k tělu a pěsti jsou v poloze palec nahoru se centrem svalového napětí stávají především tricepsy. Naopak při poloze lokty od těla do pravého úhlu, kde palec je nejblíže k tělu se zátěž přesouvá na prsní svaly a přední část ramen. Díky všem možným variantám kliků na stojanech procvičíte tedy jak prsní svaly, ramenní svaly, tricepsy, bicepsy, tak i záda a břicho.

Velkou výhodou stojanů na kliky je jejich malá hmotnost a rozměr. Tudíž tuto pomůcku uvítají také sportovci v čase dovolené, kdy nemají možnost pravidelně trénovat. Stojany lze snadno složit do tašky a snadno se skladují.

Stojany na kliky mají černou barvu se žlutým nápisem Everlast. Kostra stojanu je z pevného PVC. Povrch je potažen černou odolnou pěnou, která zaručuje pevný a pohodlný úchop. Oba stojany váží dohromady 660 gramů. Tyto stojany na kliky Everlast jsou ideální pomůckou pro všechny sportovce a vyznavače bojových umění.

Technická data:
- určení: sport/fitness/uni
- materiál: pevné PVC
- hmotnost: 660 g


Balení:
  • hmotnost balení: 0.8 kg

Stojany na kliky EVERLAST - Parametry

Vlastnosti:
Barva:
černá 
Fitness pomůcky:
Posilovací pomůcka:

Stojany na kliky EVERLAST - Recenze (0)

Stojany na kliky EVERLAST - Otázky a odpovědi (0)