mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Stan COLEMAN Da Gama 4

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)
Video

Stan COLEMAN Da Gama 4 - Základní informace

Rodinné stany patří k vlajkové lodi značky Coleman® Proto se snažíme každý rok přicházet s inovacemi, které vás potěší. Rodinné stany mají velmi pevnou konstrukci, která odolává větru až do rychlosti 65 km/h. Konstrukce bývá buď laminátová, nebo u prostorných kabinových stanů z oceli. Rodinné stany jsou velmi prostorné, s mnoha kapsami a velkými okny, napomáhajícími prosvětlení stanu. Velkým benefitem je dokonalé odvětrávání, možnost připojit přístavek, nebo propojitelné ložnice.

Stan COLEMAN Da Gama 4
Velmi pevná ocelová konstrukce a výška všude ke stání předurčují stan k použití v kempu. Dvě oddělené ložnice s velkými zatemnitelnými okny a plně integrovanou podlážkou zaručí dokonalé soukromí a prostor téměř jako doma. Díky předtvarovaným ocelovým tyčím se stan rychle staví a navíc nabízí velkou předsíňku a možnost dokoupit prostorný přístavek, zvětšující užitný prostor.

Technická data:
- vnější stan: polyester Taffeta 68D, PU zátěr, 3000mm, UV GUARD™, podlepené švy
- vnitřní stan: prodyšný polyester + jemná síťovina
- podlážka: polyethylen, nepromokavý, plně všitá
- počet osob: 4
- konstrukce: ocelová 19mm
- rozměry sbaleného stanu: 72x32 cm
- hmotnost: 17,1 kg

Přehled nejdůležitějších parametrů:
1) WeatherTec™ - poskytuje pohodlí a ochranu při vašich outdoorových aktivitách Vodní sloupec vyjadřuje schopnost tkaniny odolávat tlaku vody aniž by promokla. Jestliže má stan uvedený vodní sloupec 3000mm, pak to znamená, že pokud bychom umístili na tkaninu stanu válec s vodou do výše 3m, tak tkanina vydrží tlak vody právě do této výše, něž začne prosakovat.

Například Ministerstvo obrany Velké Británie považuje látku s vodním sloupcem 800mm za nepromokavou.

Mimo deště existuje mnoho dalších vlivů, ovlivňujících vlastnosti stanů. Značka Coleman® využívá nejnovější technologie a přísné testování svých výrobků, abychom zajistili vaši ochranu v jakémkoliv počasí.

2) UV Guard™ Sun Protection
Coleman® UVGuard™ ochranná vrstva zabraňuje degradaci tkaniny vlivem škodlivého UV záření a zároveň před těmito paprsky chrání osoby pod přístřeškem. Tento ochranný vliv byl potvrzen několika nezávislými laboratorními testy. Díky UV Guard™ jste chránění až do výše UV 50 a prodloužena je i životnost látky přístřešku.

3) Fire Retardant - bezpečnost na prvním místě
"Všechny přístřešky Coleman® mají samozhášivouúpravu. Tato úprava potlačí hořenítkaniny po odstranění zdroje plamene, čímž dává možnost úniku v případě ohrožení života."



Balení:
  • hmotnost balení: 18 kg

Stan COLEMAN Da Gama 4 - Parametry

Druh: Počet osob:
Počet osob:
Materiál prutů:
Materiál prutů:
Hmotnost:
Hmotnost:
Počet vchodů:
Počet vchodů:
Barva:
Barva:

Stan COLEMAN Da Gama 4 - Recenze (0)

Stan COLEMAN Da Gama 4 - Otázky a odpovědi (0)

Stan COLEMAN Da Gama 4 - Video