mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard GRAVITY Electra

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard GRAVITY Electra - Základní informace

Všestranný dámský snowboard s osobitým designem Electra je vyzbrojen vším, co potřebujete pro ničím nerušenou jízdu na svahu. Klasické Camber prohnutí umožňuje stabilní a přesnou jízdu se skvělým odrazem, ABS sidewally chrání hrany na překážkách.

Technická data:
- Camber - klasické prohnutí snowboardu, umožňuje nejstabilnější jízdu po hraně, přesnost a maximální možnou pružnost při odrazu do skoku.

- Ideální pro all-mountain snowboardy a pro freestyle s nejvyššími nároky na přesnost a velký odraz (pop).

- Directional - o něco delší špička než patka umožňuje flexibilitu pro vyšší výkon ve směru dopředu a lepší klouzání v prašanu. Directional prkna si poradí s jakýmkoliv terénem.

- Woodcore - všechny Gravity snowboardy jsou vyráběny ze 100% dřevěného jádra. Používáme kvalitní topolové dřevo doplněné o panely tvrdého, exotického dřeva.

- Biax (0°/90°) - nejčastěji používaný způsob laminace dodává snowboardu kvalitní pop a lehkou torzní flex. Díky tomu prkno lehce zatáčí a užijete si s ním spoustu zábavy na sjezdovkách i ve snowparku.

- Sidewall - 360°ABS sidewall chrání hranu proti poškození, lépe přenáší energii na hranu a tlumí vibrace.

- Micro Inserts - inzerty jsou umístěny v pozici 4 × 2 cm. Oproti běžným inzertům (4 × 4 cm) umožňují přesnější nastavení stance.



Balení:
  • hmotnost balení: 10 kg

Snowboard GRAVITY Electra - Recenze (0)

Snowboard GRAVITY Electra - Otázky a odpovědi (0)