mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard FLOW Shifty

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard FLOW Shifty - Základní informace

Snowboard Flow Shifty je měkčí verzí Quantumu, je stvořen pro zničení všeho, co mu stojí v cestě. Tvar TruTwin a prohnutí Pop-Cam zaručuje optimální kontrolu nad prknem, skluznice Sintered 4000 zvyšuje rychlost pro maximální výkon.

Parametry
Whiskey Rocks - zbrusu nová technologie Whiskey Rocks zvyšuje akceschopnost a dodává prknu pop a přilnavost. Čtyři čedičové desky v oblastech pod patou a špičkou směřují jezdcovu energii na klíčové řídící plochy prkna a zdvojnásobují tak jeho pevnost pro lepší držení hrany ve všech podmínkách.

Pop-Cam - třífázově klenuté prohnutí. Ve středu prkna je to tradiční camber, pod vázáním pak rovné plochy, díky kterým snowboard skvěle drží na ledu i výborně pluje v prašanu. Konce prkna jsou měkčí pro snadnou jízdu a luxusní pop.

Shape
Tru-Twin - TruTwin je esencí tvaru parkových prken. Stejná vzdálenost od špičky i patky umožní jízdu v přirozeném směru, nebo snadno přeskočit a jet fakie.

Jádro
TruFlex - podobně jako jádro ReFlex se TruFlex vyznačuje vysokou pevností k hmotnosti dřevěné konstrukce s využitím různých hustot topolového dřeva, unikátně tvarovaného tak, aby vám poskytlo výborné reakce na okolní terén při sjezdu.

Základna
Sintered 4000 - rychlost, absorpce vosku a odolnost, to jsou hlavní přednosti skluznice Sintered 4000. Je to dáno zaměřením na kvalitu a rychlost.

Sidecut
Dual Transitional - DT Sidecut využívá kombinaci dvou rozdílných a navzájem se doplňujících vykrojení. První z nich umožňuje rychlé krátké oblouky, zatímco druhý vám pomůže v náročném terénu, stejně jako ve vysokých rychlostech.

Tuhost (1-5) - 3.5
Velikosti: 160

Snowboard FLOW Shifty - Recenze (0)

Snowboard FLOW Shifty - Otázky a odpovědi (0)