mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Snowboard FLOW Drifter

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Snowboard FLOW Drifter - Základní informace

Snowboard Flow Drifter je navržený pro zvládnutí všech aspektů snowboardingu, ať už je to prašan, park, rampa nebo raily, zkušení jezdci si s ním rozhodně přijdou na své.

Parametry
Whiskey Rocks - zbrusu nová technologie Whiskey Rocks zvyšuje akceschopnost a dodává prknu pop a přilnavost. Čtyři čedičové desky v oblastech pod patou a špičkou směřují jezdcovu energii na klíčové řídící plochy prkna a zdvojnásobují tak jeho pevnost pro lepší držení hrany ve všech podmínkách.

Whiskey Shooter - nová technologie využívá čtyři předvulkanizované karbonové pláty jedinečného tvaru, který se zužuje směrem ke špičce a patě do tvaru "V". Zaručuje tak nejlepší pop bez chvění a zároveň uvolňuje špičku a patu pro jakýkoliv přechod a nerovný terén.

I-Rock - reverzní camber, nebo chcete-li rocker, konvexní zóna v prostoru mezi vázáním a plochy těsně před špičkou a patkou - to charakterizuje konstrukci I-Rock. Díky tomu lze s prknem snadno řezat oblouky a zároveň se není třeba bát „kousnuté" hrany. I-Rock tak v sobě kombinuje „surfový" pocit z jízdy spolu se stabilitou a pořádným popem.

Shape
Directional - s o něco větší špičkou než patkou, nastavitelnými zadními inserty, flexibilitou pro vyšší výkon ve směru dopředu a lepším klouzáním v prašanu, Directional prkna si poradí s jakýmkoliv terénem.

Jádro
ReFlex - nejlehčí a nejcitlivější jádro od Flow, poskytuje vám nejlehčí dřevěnou konstrukci se zachováním pevnosti. Poskytuje reakce v místech, kde to potřebujete pro jednodušší jízdu.

Skleněná vlákna
Quadrax - 0/+30/-30/90 orientace skleněných vláken a karbonu umožňuje přirozenější flexibilitu desky, která není dosažitelná s typickou Triax. Quadrax skleněná vlákna zvyšují celkovou pevnost, pop do špičky a patky a kontrolu při vysoké rychlosti prostřednictvím torzní stability.

Základna
Sintered 4000 - rychlost, absorpce vosku a odolnost, to jsou hlavní přednosti skluznice Sintered 4000. Je to dáno zaměřením na kvalitu a rychlost.

Sidecut
Dual Transitional - DT Sidecut využívá kombinaci dvou rozdílných a navzájem se doplňujících vykrojení. První z nich umožňuje rychlé krátké oblouky, zatímco druhý vám pomůže v náročném terénu, stejně jako ve vysokých rychlostech.
Tuhost (1-5) - 3.5

Snowboard FLOW Drifter - Recenze (0)

Snowboard FLOW Drifter - Otázky a odpovědi (0)