mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Šnorchlovací set AGAMA-CRESSI Light růžový L-XL; 35-36

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Šnorchlovací set AGAMA-CRESSI Light růžový L-XL; 35-36 - Základní informace

Ideální kombinace na dovolenou a navíc šetří místo v zavazadle!

Celoobličejová maska Agama a ploutve Cressi LIGHT. Díky těmto ploutvím nebudete při šnorchlování tolik namáhat nohy a můžete si tak pohodlněji a déle vychutnávat krásy podmořského světa a navíc díky celoobličejové masce dýchat zcela přirozeně.

Nový typ šnorchlovací masky s novým uchycením dýchací trubice. Jedná se o nejnovější typ šnorchlovací masky na českém trhu.

Celoobličejová maska AGAMA je určena pro šnorchlování na hladině. Šnorchlovací maska AGAMA nabízí panoramatické vidění a umožňuje dýchání nosem i ústy. Poznávejte podmořský svět s touto maskou, která vám umožní dýchat zcela přirozeně. Součástí této masky je držák pro GoPro a ucpávky do uší!

Výhody výrobku:
- maska na šnorchlování umožňuje přirozené dýchání ústy i nosem
- exkluzivní koncepce proudění vzduchu zabraňuje zamlžování
- širokoúhlé zorné pole s efektem 180 °C
- nastavitelný textilní pásek netahá vlasy
- systém Dry minimalizuje vnikání vody do šnorchlu
- výpustný ventil ve spodní části masky odvádí při zvednutí hlavy vodu ven
- dvě velikosti
- silikonová lícnice poskytuje pohodlí a je vodotěsná

PROČ NENÍ MASKA AGAMA VHODNÁ NA NÁDECHOVÉ POTÁPĚNÍ?
V masce je mnohem více vzduchu než v klasické potápěčské masce, takže od hloubky 1 m maska nepříjemně tlačí na obličej. Při potápění je důležité vyrovnávat tlak, což s maskou nelze.

JAKOU VELIKOST CELOOBLIČEJOVÉ MASKY AGAMA ZVOLIT?
Maska AGAMA se prodává ve dvou velikostech.
Pro děti,juniory a ženy s drobnějším obličejem je určena velikost S/M a ženy s širším obličejem a muže velikost L/XL.
Jak správně měřit a tím vybrat správnou velikost? Měříme vždy od kořene nosu po bradu a měří se jako přímka - rovně (nekopíruje nos).
Velikost S/M je pro obličej 10-12 cm, velikost L/XL nad 12 cm.

MOHU POUŽÍVAT MASKU AGAMA, I KDYŽ MÁM VOUSY?
U mužů mohou být příčinou vnikání vody do masky vousy, proto vám doporučujeme se oholit, či zvolit jiný model než , neboť silikonová lícnice nezaručí 100% přilnavost ke tváři s vousy. Nicméně máme vyzkoušeno, že pokud se maska i přes vousy dobře přitáhne, tak sedí. Nemusí to být však pravidlo.

JAK FUNGUJE TECHNOLOGIE PROTI ZAMLŽOVÁNÍ?
Maska optimálně funguje ve vodě o teplotě 18 °C, a to tak, že vzduch nejdříve proudí na zorník, než je vdechnut nosem či ústy. Vlhčí vzduch, který vydechujete, je odváděn přes silikon a plast, kudy proniká i čerstvý vzduch. Tak dochází k pravidelné výměně vzduchu. Na stejném principu funguje odmlžování čelního skla automobilu.

JAK FUNGUJE SYSTÉM DRY TOP BRÁNÍCÍ VNIKNUTÍ VODY DO ŠNORCHLU?
Byl vyvinut k tomu, aby do šnorchlu za žádných okolností (ve vlnách, při přílišném sklonění hlavy) nevtékala voda. V masce je umístěn plovák, který při potopení vyplave a uzavře vzduchový otvor. Při vynořování vždy vydechněte, aby se plovák uvolnil.

NA CO SI DÁVAT POZOR PŘI POUŽÍVÁNÍ MASKY AGAMA?
Pozor na písek! Masku AGAMA nepokládejte na písek, který může sklo snadno poškrábat. Pokud se na masku dostane písek, nesnažte se připevňovat šnorchl k masce silou. Masku i šnorchl nejprve opláchněte. Stejně tak může písek blokovat ventil ve šnorchlu. V takovém případě šnorchl důkladně vypláchněte, použijte klíč k uvolnění bójky ve ventilu a opět celý šnorchl vypláchněte vodou.

Ploutve Cressi LIGHT

Ploutve Cressi LIGHT jsou speciálně určené do bazénu a na plavecký trénink.

Ploutve Cressi LIGHT jsou sice speciálně navrženy pro trénink a budování svalů, ale mohou být také velmi efektivně využity pro šnorchlování a plavání v moři, kde malé rozměry usnadňují vstup a výstup z vody, a navíc nezaberou mnoho místa ve vašem zavazadle, jsou to tedy ideální ploutve do letadla.

Krátká čepel ploutví Cressi LIGHT je vyrobena z lehkých materiálů, které zajištují obratné a ne příliš únavné, ale stále efektivní kopání.

Délka čepele ploutve a použité materiály byly vyvíjeny tak, aby umožňovaly dokonalí trénink svalů, aniž by způsobovali bolestivé křeče.

Okraj čepele je chráněn měkkým elastomerovým profilem, aby se zabránilo možnému zranění ostatních plavců.

Ploutve Cressi LIGHT mají botičku vyrobenou výhradně z měkkých elastomerů a díky vysoce anatomickému tvaru jsou velmi komfortní i během dlouhých plaveckých cyklů.

Speciální široké tvarování botičky umožňuje snadné a hladké vložení nohy.



Balení:
  • hmotnost balení: 0.5 kg

Šnorchlovací set AGAMA-CRESSI Light růžový L-XL; 35-36 - Parametry

Šnorchlovací set AGAMA-CRESSI Light růžový L-XL; 35-36 - Recenze (0)

Šnorchlovací set AGAMA-CRESSI Light růžový L-XL; 35-36 - Otázky a odpovědi (0)