mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Sněžnice INOOK AX Lady - byzantin

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)
Video

Sněžnice INOOK AX Lady - byzantin - Základní informace

Asi nikoho nepřekvapí, že nejvíce vyznavačů sněžnic je ve Francii. A tak není divu, že hodně výrobců sněžnic je právě z Francie. Jednu takovou založil v roce 1996 Jean-Claude Bibollet s názvem INOOK. Pro zajímavost INOOK patří do rodiny, kde najdete takové značky jako je TECHNICA, VÖLKEL, MARKER. Zejména ve spojení s poslední jmenovanou značkou je asi každému jasné, že sněžnice INOOK jsou vyráběny z plastu a o kvalitě asi není třeba pochybovat.

Sněžnice AX Lady francouzské značky Inook je velmi zajímavě řešená sněžnice určená pro běžného uživatele!

Nosná plocha sněžnice je vyrobena z velmi kvalitního plastu, který je dostatečně pevný i v tuhých mrazech. Tvar sněžnice řadí tento model spíš ke sportovnímu užití (jednodenní výlety, rekreační sportovní vyžití, atd…). Sněžnice je osazena šesti ocelovými hroty a dalšími dvěma na výklopné špičce. Sněžnice Inook mají výborně řešený systém uchycení špičky boty, který velmi dobře upevní jakoukoliv botu (trekkingová, snowboardová).

Sněžnice díky posuvnému systému uchycení paty je velmi snadno nastavitelná pro jakoukoliv velikost boty. Maximální velikost boty je 9. Inook Inookem dělá jedinečný systém zamykání paty. Zamknutí či odemknutí lze jednoduše udělat holí vestoje, jak známe ze skialpového vázání. Už žádné problémy při překračování spadlých stromů a podobně. Lišta, po které se posouvá uchycení paty, je z vyztuženého materiálu. Proto lze zamykací systém použít i jako celkem užitečné podložení paty, které též známe ze skialpů. Za zmínku stojí i chytře řešené upínání boty. Dotažení boty je pomocí ráčny jak známe ze snowboardového vázání. Na ráčně je speciální systém, díky kterému lze ráčnu snadno povolit i v rukavicích. Navíc lze upínací pásek přizpůsobit objemu boty.

Technická data:
- velikost boty: 34-42
- nosnost: 40>80 kg
- rozměr: 57,5x19,5 cm
- upínání paty: Inook easy
- ráčna: jedna, šroub
- drapák: malý
- pásek přes nárt: comfot
- kloub: jeden
- váha: 1760 g (pár)


Balení:
  • hmotnost balení: 1.96 kg

Sněžnice INOOK AX Lady - byzantin - Parametry

Určení:
Určení:
Velikost :
Velikost:
Nosnost:
Nosnost:
Rozměry:
Rozměry:
Barva:
Barva:

Sněžnice INOOK AX Lady - byzantin - Recenze (0)

Sněžnice INOOK AX Lady - byzantin - Otázky a odpovědi (0)

Sněžnice INOOK AX Lady - byzantin - Video