mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Skládací nůž SPOKEY Spider

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Skládací nůž SPOKEY Spider - Základní informace

Věděli jste, že každý řidič by měl mít ve svém vozidle nůž, který by v nouzové situaci byl schopný rozřezat bezpečnostní pás? V takových nebezpečných situací se počítá každá vteřina, a opuštění automobilu by mělo být co nejrychlejší. Skládací nůž Spokey SPIDER je multifunkční nůž, který se hodí i pro nouzové situace tohoto typu. Byl zkonstruován tak, aby vám umožnil snadno a rychle odříznout zablokované pásy a umožnil vám rychlé opuštění vozidla. A navíc, model SPIDER má i koncovku pro rozbíti skla!

SPIDER je nenahraditelným pomocníkem v mnoha situacích – má velkou škálu použití. Bude ideálním pomocníkem při práci na zahradě, během outdoorových výletů, a i v případě nepředvídatelných situací. Je velmi kompaktní a je možné jej složit, takže jej můžete mít vždy po ruce! Je vybaven velmi jednoduchým a intuitivní pojistkou typu Liner, který funguje na základě pohybu pružinového křídla, které se ohýbá směrem k rukojeti, a tím zabraňuje zpětnému zavření. Chcete-li zámek odblokovat, uvolněte uzamčené křídlo palcem.

Skládací nůž Spokey SPIDER je univerzálním nástrojem, díky kterému budete připraveni na každou situaci. Díky opaskové sponě jej můžete mít vždy po ruce!

Funkce nože:
- skládací čepel
- pojistka čepele typu Liner
- upevňovací spona
- řezač pásů
- hrot na rozbití skla

Technická data:
- materiál: ostří – nerezová ocel 420
- materiál: rukojeť – nerezová ocel a G10
- rozměr: 12,5 x 3,5 x 1,7 cm
- celková délka (po rozložení): 21 cm
- délka ostří: 8,5 cm
- hmotnost: 185 g



Balení:
  • hmotnost balení: 0.2 kg

Skládací nůž SPOKEY Spider - Recenze (0)

Skládací nůž SPOKEY Spider - Otázky a odpovědi (0)