mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

RescYou MAMMUT

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

RescYou MAMMUT - Základní informace

RescYou MAMMUT. Inovativní záchranná pomůcka určena k rychlé a efektivní záchraně z trhliny s velice jednoduchou manipulací, která by ve vaší výbavě rozhodně neměla chybět.

RescYou je pomůcka určena pro pohyb na ledovci, Vhodná k sebezáchraně nebo k vytažení člena lanového družstva, který spadl do trhliny. RescYou set výrazně zjednodušuje a urychluje záchranu a vytažení z trhliny. Šetří čas a snižuje úsilí nutné k vytažení sebe sama nebo kolegy v trhlině. Tento systém je kompaktně uložen v obalu, který dovoluje snadné nošení na horolezeckém úvazku a je vždy takto připraven po ruce. Pro vytažení již nevyžaduje žádné dodatečné kladky, karabiny či kladkostroje.

Prostě se jednoduše karabinou (oválná šroubovací karabina s key lockem), která je součástí RescYou setu zajistí do jisticího stanoviště (lyže, cepín, ledovcový šroub, apod.) a dvě svěrky se nasadí na lano. Kompaktní kladkostroj se šesti kladkami a pevnou reep šňůrou poskytnou dostatečnou sílu pro vytažení kolegy v lanovém družstvu. Tento systém umožňuje snadné vytažení či výstup po laně i přes uzly.

Přestože je systém jednoduchý a součástí balení je instruktážní kartička, doporučujeme pečlivě nastudovat návod či prakticky vyzkoušet ještě před nástupem na tůru. Stejně tak se obeznámit s problematikou pohybu po ledovci a navazováním na lano. V záložce video je též možno shlédnout originální instruktážní videosnímek z produkce Mammut.

Technická data:
- určeno pro horolezce, skialpinisty a osoby pohybující se na ledovci
- snadné nošení na úvazku v pohotovostní pozici
- systém s dvěma kompaktními lanovými svěrkami, 6 kladkami a jednou malou zpětnou pojistkou na reep šňůře
- obsahuje instruktážní kartičku pro vytažení z trhliny
- certifikováno v souladu s normou CE EN 567 (lanové svěry)
- hmotnost: 400 g

RescYou MAMMUT - Recenze (0)

RescYou MAMMUT - Otázky a odpovědi (0)