mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Posilovací guma SPOKEY Grip Rubber

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Posilovací guma SPOKEY Grip Rubber - Základní informace

Využití tréninkové gumy SPOKEY Grip Rubber umožní maximální efekt z tréninku a zaměření se na jednotlivé svalové partie.

Model Rubber Grip má pohodlné a odolné rukojeti. Usnadňují cvičení a umožňují využití gumy stejně jako u expandéru. Tréninková guma byla vyrobena z kvalitního materiálu s dlouhou životností. Používá se především v oblasti fitness, rehabilitace, ortopedie, sportovní medicíny, neurologie, geriatrie a pediatrie. Hodí se také pro pilates a jógu.

Aby byl trénink efektivní, musí být především rozmanitý. Silové cvičení by mělo být kombinováno s cvičením aerobním a je potřeba dát si pozor, aby byly zapojeny různé svalové partie. Perfektním doplňkem každého tréninku je expandér nebo posilovací guma.

Tréninkové gumy fungují na podobném principu jako expandér - umožní vykonat cvik s roztahovacím pohybem a pohybem v bocích (cviky na prsní svalstvo). Díky svým vlastnostem a délce umožňují rozšířit škálu prováděných cviků. Ve fitness tréninku se perfektně osvědčily gumy ve tvaru obdélníku. Pokud uživatel touží po silnějším odporu a menším rozsahu, je lepší zvolit gumu se zavřeným obvodem.

Pro budování formy je důležitým faktorem aerobní cvičení a používání drobného fitnessu, do kterého řadíme činky a závaží, twistery, posilovací gumy, steppery a mnoho dalších produktů. Díky těmto výrobkům obohatíte svůj trénink a zapojíte mnoho svalů, které nejsou denně používány.

Pro komfort a bezpečnost tréninku jsou využívány například protiskluzové podložky a fitness válce.

Než začnete s jakýmkoliv tréninkem, stanovte si cíl, kterého chcete dosáhnout s ohledem na vᚠaktuální zdravotní stav a věk. Pamatujte. Chcete-li dosáhnout požadovaných výsledků, cvičte pravidelně, jezte zdravě a kvalitně. Pokud se kdykoliv během tréninku nebudete cítit dobře - přerušte ho.

Technická data:
- určení: sport/fitness/posilování/jóga/pilates/rekreace/lékařství/uni
- materiál pásu: guma/pryž
- materiál rukojeti: plast
- rozměry: 65 x 15 x 0,065 cm
- barva: modrá/černá


Balení:
  • hmotnost balení: 0.4 kg

Posilovací guma SPOKEY Grip Rubber - Parametry

Vlastnosti:
Barva:
modrá 
Posilovací pomůcka:
Fitness pomůcky:

Posilovací guma SPOKEY Grip Rubber - Recenze (0)

Posilovací guma SPOKEY Grip Rubber - Otázky a odpovědi (0)