mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Posilovací guma Aerobik Tone Loop - zelená

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (1)
Otázky a odpovědi (1)

Posilovací guma Aerobik Tone Loop - zelená - Základní informace

Oblíbená pomůcka vhodná na aerobic, strečink, posilování. Slouží k procvičení téměř všech svalových partií, zejména pak hýžďových, zádových a břišních svalů. Vyrobeno z přírodního latexu. Aerobic band je prvním krokem k vytvoření Vaší ideální postavy používá se již roky úspěšně v gymnastice, aerobicu a fitness centrech k rehabilitaci vhodné pro všechy věkové kategorie. Aerobik guma: Oblíbená pomůcka pro kondiční cvičení. Má mnohostranné využití - aerobic, fitness a rehabilitace.
Cvičební guma zlepšuje pozitivní i negativní sílu svalů, jejich mohutnost a pevnost, rozsah pohybu a svalovou koordinaci (tj. spolupráci svalů a svalových skupin). Je nenáročná na prostor a další posilovací přístroje a vybavení.Oblíbená pomůcka vhodná na aerobic, strečink, posilování. Slouží k procvičení téměř všech svalových partií, zejména pak hýžďových, zádových a břišních svalů. Vyrobeno z přírodního latexu. Aerobic band je prvním krokem k vytvoření Vaší ideální postavy používá se již roky úspěšně v gymnastice, aerobicu a fitness centrech k rehabilitaci vhodné pro všechy věkové kategorie.

Technická data:
- barva zelená
- rozměry: 27,5 cm x 25 x 1,6 mm



Balení:
  • hmotnost balení: 0.1 kg

Posilovací guma Aerobik Tone Loop - zelená - Parametry

Vlastnosti:
Barva:
 

Posilovací guma Aerobik Tone Loop - zelená - Recenze (1)

Hodnocení produktu
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníků doporučuje produkt
overený z.
20.04.2018

Posilovací guma Aerobik Tone Loop - zelená - Otázky a odpovědi (1)

Denisa
11.04.2020
Dobrý den ráda bych si objednala posilovací gumou třeba na dřepy ,výpady ale i na horní část těla .Prostě na cvičení doma ,jsem začátečník ,kterou gumu a jakou barvu byste mi doporučili?
Odpověď e-shopu:Dobrý den,
v barvě zelené: https://www.nejlevnejsisport.cz/posilovaci-guma-aerobik-tone-loop-p-14936.html je zátěž vysoká, takže záleží, jakou preferujete. Volila bych asi střední zátěž, tj. červenou barvu a pak můžete postupně zvyšovat, nebo gumu vícekrát omotat při cvičení.
S pozdravem tým NEJLEVNEJSISPORT.CZ