mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Pálka na stolní tenis SPOKEY Funbat

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Pálka na stolní tenis SPOKEY Funbat - Základní informace

Pálka na stolní tenis SPOKEY Funbat s neoblibenější rukojetí typu FL a o tloušťce pěnovky 1,3 mm určena pro amatérskou a rekreační hru.

Model Funbat je vynikající volbou pro hráče, kteří začínají své dobrodružství s touto vzrušující sportovní aktivitou. Profilovaná rukojeť se výborně drží v ruce a proto budete moci bleskově reagovat na útok od protihráče.

Stolní tenis patří k vůbec nejrychlejším sportům. Celosvětově patří také k nejrozšířenějším sportům, a to jak na závodní, tak i na rekreační úrovni. Stolní tenis je velice komplexní sport, kde kromě fyzických předpokladů a úderové techniky záleží výrazně i na psychice, schopnosti soustředění a taktické vyspělosti hráče. Na vyšší závodní úrovni patří stolní tenis k fyzicky, silově a k pohybově velmi náročným sportům. Naopak na rekreační úrovni lze ''pinec'' provozovat i při nevelkých nárocích na fyzickou kondici.

Mezi ostatními míčovými sporty je pro stolní tenis též charakteristická celá řada úderů a technických fines, založených na rotaci (spinu) míčku. Právě toto umění ''číst'' a využívat rotace (''falše'') míčku vyžaduje dlouholetý tréning, který nelze nahradit hrubou fyzickou kondicí. Proto lze u stolního tenisu zachovat relativně dobrou výkonnost o něco déle, než u jiných sportů. Stolní tenis je možné hrát na nejrůznějších úrovních až do pozdního věku což z něj činí jeden z velmi atraktivních a celosvětově oblíbených sportů.

Můžete stolní tenis, populárně známý jako ping-pong, hrát i doma ?, samozřejmě. Stačí použít vhodný stůl a již první krůčky v tomto sportu můžete úspěšně trénovat doma, třeba nahazováním míčku na pálku, cvičíte tím přesnost a rotací míčku.

Technická data:
- určení: sport/rekreace/uni
- tloušťka pěnovky: 1,3 mm
- rukojeť: profilovaná FL


Balení:
  • hmotnost balení: 0.2 kg

Pálka na stolní tenis SPOKEY Funbat - Parametry

Určení: Tloušťka pěny:
Tloušťka pěny:
Balení:
Set:
S míčky:
S obalem:

Pálka na stolní tenis SPOKEY Funbat - Recenze (0)

Pálka na stolní tenis SPOKEY Funbat - Otázky a odpovědi (0)