mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Ortéza na tenisový loket OPROtec

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Ortéza na tenisový loket OPROtec - Základní informace

Osvoboďte se od bolesti lokte pomocí OPROtec bandáže na tenisový loket. Cílená komprese poskytuje nepřetržitý tlak, který poskytuje úlevu od bolesti u tenisových/golfových zánětů lokte. Nastavitelný pásek umožňuje snadné přizpůsobení, díky kterému se bandáž pohodlně nosí.

K čemu bandáž slouží?
OPROtec bandáž na loket je navržená tak, aby vám nabídla stabilitu a ochranu. Využívá cílené stlačení k zajištění trvalého tlaku v celém kloubu a poskytuje tak úlevu, kterou potřebujete na cestě k uzdravení. Navíc s univerzální velikostí, kterou lze přizpůsobit tak, aby vyhovovala každému. Snadno ji nasadíte tak, aby došlo k okamžitému zmírnění bolesti.

Komu je bandáž určena?
Tenisový loket. Golferův loket. Tendonitida loktů. Bez ohledu na to čím přesně trpíte, je to bolest, od které chcete získat úlevu. A to rychle. Proto jsme vytvořili tuto bandáž na tenisový loket.

Velikost je nastavitelná a lze ji přizpůsobit tak, aby Vám co nejvíce vyhovovala. Bandáž je vhodná na zánět šlach, která vám umožní aplikovat kompresi zahřívání tam, kde ji nejvíce potřebujete. Je to také vynikající volba, pokud potřebujete podporu tenisového lokte, protože můžete získat dokonalou rovnováhu mezi stabilitou, úlevou a ochranou ve hře.

Bandáž má gelovou výplň a lze ji použít během celé řady raketových sportů, jako je tenis a badminton, ale i při pracovních činnostech, které pomáhají předcházet bolestem a nepohodlí způsobenou tenisovým loktem. Bandáž je k dispozici v jedné velikosti a má nastavitelný popruh. Díky této bandáži získáte úlevu od bolesti lokte a vrátíte se k Vaší oblíbené činnosti.

Obsahuje latex. Nepoužívejte na otevřené rány. Vždy vyhledejte odbornou radu o příčině bolesti, poranění, nebo podráždění.

Technická data:
- velikost: univerzální



Balení:
  • hmotnost balení: 0.2 kg

Ortéza na tenisový loket OPROtec - Parametry

Typ: Pevnost: Velikost:
Velikost:

Ortéza na tenisový loket OPROtec - Recenze (0)

Ortéza na tenisový loket OPROtec - Otázky a odpovědi (0)