mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Ortéza na lýtko natahovací neoprén OPROtec - XL

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Ortéza na lýtko natahovací neoprén OPROtec - XL - Základní informace

Zažili jste při cvičení v tělocvičně bolest lýtka? Nebo možná trpíte bolestí holeně při chůzi do práce, nebo při víkendových procházkách? Ať už hledáte úlevu, ochranu, nebo podporu od bolesti dolních končetin, OPROtec ortéza na lýtko vám určitě pomůže.

K čemu ortéza slouží?
Tato ortéza je navržena tak, aby zmírňovala od bolestí lýtek a holení. Velikost ortézy lze přizpůsobit a upravit tak, aby poskytovala maximální pohodlí a úlevu, což vám umožní použít tepelnou kompresi ve všech správných oblastech pro podporu tepla, průtoku krve a regenerace. Ortéza je univerzální, nasadíte je během několika sekund na pravou či levou nohu a získáte rychlou úlevu a ochranu před bolestí dolní končetiny.

Komu je určena?
Když sportujete, bolest dolních končetin může být frustrující překážkou. Proto jsme navrhli nastavitelnou ortézu lýtka a holeně, která pomáhá zmírnit bolest lýtka a celkovou bolestivost svalů.

Od chvíle, kdy ji budete nosit, se vaše svaly a klouby budou cítit svěží a svobodnější, což pomůže zmírnit bolest na celé noze. Ortéza je velice lehká, proto ji můžete nosit kdekoli od tělocvičny až po fotbalové hřiště, což vám umožní vychutnat si dokonalou rovnováhu mezi úlevou od bolesti a potřebnou ochranou.

Tato měkká neoprenová ortéza lýtka může být nošena během tréninku, ale také je vhodná na celodenní použití pro zmírnění bolesti lýtka.

Rozloučte se s bolestí lýtek díky OPROtec ortéze.

Technická data:
- velikost: XL

Ortéza na lýtko natahovací neoprén OPROtec - XL - Parametry

Typ: Pevnost: Velikost:
Velikost:

Ortéza na lýtko natahovací neoprén OPROtec - XL - Recenze (0)

Ortéza na lýtko natahovací neoprén OPROtec - XL - Otázky a odpovědi (0)