mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Ortéza na koleno se stabilizátory OPROtec - M

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Ortéza na koleno se stabilizátory OPROtec - M - Základní informace

Hledáte kolenní ortézu např. na lyžování? Nebo jste podstoupili operaci a potřebujete kolenní oporu, abyste obnovili sílu a stabilitu kloubu? Ať už je problém jakýkoliv, řešením je OPROtec ortéza s postranními kovovými výztuhami.

K čemu ortéza slouží?
OPROtec kolenní ortéza se stabilizátory nabízí kompresní podporu kolen, která je navržena tak, aby poskytovala okamžitou úlevu a ochranu od bolesti a únavy svalů. Ortéza je kvalitně zpracovaná, můžete ji nasadit během několika vteřin. Ortéza má zabudované stabilizátory, které vám zaručí podporu při každém kroku.

Komu je ortéza určena?
Je to ideální podpora kolen pro běh a další sportovní aktivity s častým dopadem. Provedení s tepelnou kompresí udržuje váš kloub v teple a pohodlí, zatímco stabilizátory vám dávají sebevědomí při samotném pohybu. Díky tomu slouží jako výborná podpora kolenního kloubu pro artritidu, díky čemuž si můžete užívat podpory, stability a úlevy od bolesti, kamkoli vás den zavede.

Ale to není vše. Tato ortéza se stabilizátory je také skvělou volbou pro každého, kdo se zotavuje z vážného zranění kolene, nebo chirurgického zákroku. Ať už jste si přetrhli přední zkřížený vaz (ACL) nebo poranili vnitřní kolenní vazy, ortéza se stabilizátory vám jistě poskytne pohodlí a úlevu na cestě k uzdravení.

Kolenní ortéza se stabilizátory je ideální pro zlepšení stability kolene po mediálním (vnitřním) nebo postranním (vnějším) zranění kolenního vazu. Kolenní ortéza může být také použita v řadě dalších sportů, jako je fotbal, ragby a lyžování.

Dostaňte se opět do pohybu s kolenní ortézou OPROtec se stabilizátory.

Technická data:
- velikost M



Balení:
  • hmotnost balení: 0.15 kg

Ortéza na koleno se stabilizátory OPROtec - M - Parametry

Typ: Pevnost: Velikost:
Velikost:

Ortéza na koleno se stabilizátory OPROtec - M - Recenze (0)

Ortéza na koleno se stabilizátory OPROtec - M - Otázky a odpovědi (0)