mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Lyžařské brýle SPOKEY Yoho - fialovo-bílé

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Lyžařské brýle SPOKEY Yoho - fialovo-bílé - Základní informace

Lyžování nebo snowboarding je bezpochyby oblíbená pohybová aktivita během zimních měsíců, na které jsme všichni čekali už od prvních podzimních měsíců. Vhodně zvolené a vysoce kvalitní lyžařské brýle přináší ještě více radosti a bezpečnosti na sjezdovkách.

Proto jsou lyžařské brýle Spokey YOHO vybaveny skleněným povlakem, který výrazně zlepšuje komfort zraku. Technologie HD Lens výrazně zlepšuje viditelnost. Snižuje odraz světla na sněhu a zlepšuje viditelnost ve stínu. Velké dvojité sklo se širokým zorným polem dokonale chrání obličej před větrem a sněhem dokonce i v těch nejextrémnějších podmínkách. Kromě toho mají brýle 400% UV filtr, který zajišťuje vysoký stupeň ochrany, vhodný pro použití v horách a na sněhu.

Lyžařské brýle Spokey YOHO jsou nejen bezpečné, lehké, ale také pohodlné. Jejich ergonomický tvar, délka pásku a měkké lemování, které se dokonale přizpůsobí obličeji, vám umožní používat brýle s přilbou. Brýle jsou velmi dobře větrané, díky použitému systému Airy Frame. Systém Anti-Fog, tedy dodatečná úprava skla zamezuje jejich zamlžení. Technologie Double Lense – dvojité sklo, činí vnitřek brýlí méně citlivým na vnější podmínky, což znamená, že nezamrzají a nemlží se. A proto profesionální lyžaři doporučují brýle YOHO. Stejně jako oni – klademe důraz na pohodlí a bezpečnost!

Technická data:
- HD Lens – povlak skla, který výrazně zlepšuje viditelnost. Snižuje odraz světla na sněhu a zlepšuje viditelnost ve stínu
- filtr UV 400% – vysoký stupeň ochrany vhodný pro použití v horách a na sněhu
- Airy frame – konstrukce rámu brýlí zajišťuje vysoký stupeň vnitřní ventilace
- Anti-Fog - dodatečná úprava skla, která zamezuje jejich zamlžení
- Double Lense – dvojité sklo činí vnitřek brýlí méně citlivým na vnější podmínky, což znamená, že nezamrzají a nemlží se
- norma CE - v souladu s CE-EN1836-2005



Balení:
  • hmotnost balení: 0.4 kg

Lyžařské brýle SPOKEY Yoho - fialovo-bílé - Parametry

Technické parametry:
Antifog:
Ano
Barva obrouček:

Lyžařské brýle SPOKEY Yoho - fialovo-bílé - Recenze (0)

Lyžařské brýle SPOKEY Yoho - fialovo-bílé - Otázky a odpovědi (0)