mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Lyžařské brýle SPOKEY Red Rock

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Lyžařské brýle SPOKEY Red Rock - Základní informace

Není pochyb o tom, že správná příprava na zimní sporty vám umožní užít si své úspěchy hned od začátku. Lyžařské brýle Spokey RED ROCK vám umožní užít se lyžování či jízdu na snowboardu na maximum. Navíc je to perfektní způsob, jak trávit svůj volný čas nebo uspořádat rodinný výlet!

Model RED ROCK se dokonale přizpůsobí k obličeji. Jejich ergonomický tvar a měkké lemování vám umožní používat brýle zároveň s vaší oblíbenou přilbou. Velká dvojitá skla, chrání před povětrnostními vlivy a systém Anti-Fog vám zaručí, že brýle nezamrznou a nemlží se. Navíc zrcadlový povlak na skle lyžařských brýlí odráží paprsky a zlepšuje viditelnost. 400% UV filtr dokonale chrání oči v těch nejextrémnějších podmínkách. To vše výrazně zlepšuje komfort vidění a zvyšuje vnímání okolí bez ohledu na aktuální počasí. U našich výrobků se staráme o každý detail, a proto vám můžeme zaručit, že lyžařské brýle Spokey Red Rock splní očekávání všech lyžařů a snowboardistů, kteří si cení nejvyššího pohodlí.

Technická data:
- zrcadlový povlak Mirror - dodatečná ochranou proti škodlivému ultrafialovému záření. Odráží UV paprsky, které se nedostanou do očí, a tak nejen neomezují viditelnost, ale také nepoškozují oči.
- filtr UV 400% - vysoký stupeň ochrany vhodný pro použití v horách a na sněhu
- airy frame - konstrukce rámu brýlí zajišťuje vysoký stupeň vnitřní ventilace
- anti-Fog - dodatečná úprava skla, která zamezuje jejich zamlžení
- double Lense - dvojité sklo činí vnitřek brýlí méně citlivým na vnější podmínky, což znamená, že nezamrzají a nemlží se
- norma CE - v souladu s CE-EN1836-2005

Lyžařské brýle SPOKEY Red Rock - Parametry

Určení:
Určení:
Technické parametry:
Antifog:
Ano

Lyžařské brýle SPOKEY Red Rock - Recenze (0)

Lyžařské brýle SPOKEY Red Rock - Otázky a odpovědi (0)