mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Koloběžka CRUSSIS Active 4.4 černo-žlutá

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)
Video

Koloběžka CRUSSIS Active 4.4 černo-žlutá - Základní informace

Koloběžky řady ACTIVE jsou díky své mrštnosti a velikosti vhodné nejen do města, ale nikterak díky svým vynikajícím jízdním vlastnostem nezaostávají na zpevněných cestách, cyklostezkách a v lehčím terénu.

Jízda na koloběžkách CRUSSIS je zábava, relax i maximální sportovní zážitek. Ačkoliv by se mohlo zdát, že se jedná o vstupní model do kategorie koloběžek značky CRUSSIS, nejsou koloběžky ACTIVE ochuzené v žádném směru. Activka je kvalitní sportovní koloběžkou, nikoliv hračkou. Předností je vysoká tuhost patentovaného řešení rámu, díky níž se energie při odrazu neztrácí, ale je s maximální účinností přenášena do přímého směru jízdy. Díky nejkratšímu rozvoru ze všech CRUSSIS koloběžek, jsou Activky nejobratnější. Obuta je do špičkových plášťů SCHWALBE BIG APPLE s velmi nízkým valivým odporem, které jsou vhodné jak na silnici, tak do lehkého terénu, kde výborně vedou stopu. Náboje s průmyslovými ložisky mají minimální odpor a vynikající setrvačnost.

Koloběžky řady ACTIVE jsou osazeny brzdami TEKTRO s vysokým brzdným účinkem. Brzdové páčky jsou navíc vybaveny integrovaným zvonkem. Kabeláž je vedena vnitřkem rámu, čímž je zamezeno jakémukoliv mechanickému poškození brzdného systému. Velmi příjemná anatomická madla perfektně padnou do každé ruky a jsou vhodná i pro dlouhé vyjížďky. Koloběžky CRUSSIS ACTIVE jsou určené s rovnými řidítky (nutno přestavět ve specializovaném servisu) dětem od 6 let. Se standartně dodávanými BMX řidítky pak pro děti od 8 let až po dospělé do 195 cm.

Díky tuzemské výrobě garantujeme českou kvalitu a jedinečný design za příznivou cenu. Koloběžky vyrábíme v ČR pod vlastní značkou CRUSSIS. Naše rámové a designové řešení máme patentované pro celou EU a USA.

Koloběžky jsou nejen skladný dopravní prostředek pro všechny věkové kategorie, ale nabízejí také možnost relaxace při jízdě vaší oblíbenou cyklostezkou. Každá projížďka je plná zdravého pohybu a trochy adrenalinu. Koloběžku můžete na rozdíl od jízdního kola jednodušeji uschovat, například při každodenní cestě do školy nebo do práce. Najděte si čas na projížďku a nelenošte doma u televize, jízda na koloběžce není náročná a přináší Vám radost z pohybu.

Ke každé správné koloběžce patří kvalitní příslušenství, na výběr máte například z velké nabídky zvonků, držáků na lahve a chráničů.

Technická data:
- určení: sport/město/cyklostezky/lehčí terén/uni
- nosnost: 120 kg
- délka: 1530 mm
- délka nášlapu: 480 mm
- světlost nášlapu: 50 mm
- výška: 1000 mm
- rozvor kol: 1070 mm
- řídítka: CRUSSIS Alu BMX, 620 mm
- rám: CRUSSIS se šroubovaným nášlapem
- kola: přední 20'' a zadní 16''
- ráfky: přední 20'' a zadní 16'', CRUSSIS dvoustěnné
- pláště: SCHWALBE Big Apple
- madla: CRUSSIS, ergonomicky tvarovaná
- náboje: CRUSSIS s průmyslovými ložisky
- brzdy: TEKTRO s integrovaným zvonkem
- představec: CRUSSIS Alu, 25,4/60 mm
- vidlice: CRUSSIS
- barva: černá se žlutým nášlapem
- hmotnost: 9 kg


Balení:
  • hmotnost balení: 10 kg

Koloběžka CRUSSIS Active 4.4 černo-žlutá - Parametry

Technické parametry:
Nosnost:
Výška řídítek nad zemí:
100,00 cm
Velikost koleček:
Hmotnost:
Délka:
Nastavitelná výška řídítek:
Ne
Brzdy:
Typ koleček:
Rám:
Vlastnosti:
Barva: Určení:

Koloběžka CRUSSIS Active 4.4 černo-žlutá - Recenze (0)

Koloběžka CRUSSIS Active 4.4 černo-žlutá - Otázky a odpovědi (0)

Koloběžka CRUSSIS Active 4.4 černo-žlutá - Video