mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Kempingová sluneční plachta PEDDY SHIELD pyramida

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Kempingová sluneční plachta PEDDY SHIELD pyramida - Základní informace

Plachta vytvoří velký stín například uprostřed zahrady, slouží jako ochrana před slunečním zářením, UV ochrana, ochrana proti dešti, ochrana soukromí a určitá ochrana proti větru. Zahradní pyramida je jedinečná stínící ozdoba pro zahradu, venkovní akce, na pláž, pro kempování - na všech veřejných prostranstvích a pevných plochách. Sluneční plachta o velké rozloze 16 metrů čtverečních je ochranou proti slunečnímu záření na zahradě. Spolehlivá ochrana proti UV záření - hustě tkaná silná sluneční clona.

Také ochrana proti větru - velká rozloha plachty poskytuje dobrou ochranu na chladnější letní večery před chladným večerním vánkem - takže ještě umocňuje účinek dodatečného topného tělesa (ohřívače). Větrné chlopně na vrcholu pyramidové sluneční plachty zabraňují zvedání plachty při silném větru (podobně jako větrná kapsa na slunečníku) - snese velké zatížení větrem při poryvech větru.

Teplo se nehromadí - větrné chlopně umožňují ohřátému teplému vzduchu odvanout ven horem - v extrémním teplu, co je opravdu důležité: ohřátý vzduch stoupá a uniká extra vestavěnými větrnými chlopněmi - i vítr níže ve stínu může přinést osvěžení - dobře větrané stinné místo k odpočinku nebo venkovní práci - každý ocení tuto pyramidovou plachtu, protože nejen poskytuje stín, ale také představuje dobrou ochranu před deštěm, pokud není příliš silný (v tom případě je neocenitelné mobilní složení plachty).

Ochrana soukromí - díky velké rozloze pokryje plachta velkou oblast a zbaví vás mnoha pohledů, a to zejména v hustě zastavěné oblasti, kde má ochrana před pohledy z okolních budov největší smysl. Hustě tkaná nylonová tkanina chrání před lehkým deštěm.

Čtvercová sluneční plachta pyramida 4 x 4 m vytváří:
- krásný zahradní pavilon
- centrum pro rodinu na zahradě
- velkou plochu na hraní pro děti
- nepromokavé místo pro firemní akce
- chráněné místo pro zahradní práce

Technická data:
- barva: písková
- materiál: hustě tkaná pevná nylonová tkanina
- UV ochrana
- 1x kovová tyč, výška: 330 cm rozložená na 4 části (díky této tyči je sluneční plachta natolik napjatá, že průchod do pyramidy asi 180 cm vysoký)
- 4x perlonová šňůra - 3,0 m k napnutí pyramidové plachty
- 4x speciální kolík pro bezpečné upnutí tyče a perlonové šňůry
- přenosná taška 80 x 33 x 16 cm
- hmotnost: 5,3 kg



Balení:
  • hmotnost balení: 5.5 kg

Kempingová sluneční plachta PEDDY SHIELD pyramida - Parametry

Druh:

Kempingová sluneční plachta PEDDY SHIELD pyramida - Recenze (0)

Kempingová sluneční plachta PEDDY SHIELD pyramida - Otázky a odpovědi (0)