mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Infrasauna HANSCRAFT Swiss Cedr

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Infrasauna HANSCRAFT Swiss Cedr - Základní informace

Infrasauna HANSCRAFT SWISS CEDR je infrasauna pro 2 - 3 osoby s podlahovými zářiči

DÁREK ZDARMA: Ke každé infrasauně HANSCRAFT obdržíte ZDARMA Saunový set pro vonné esence. Připravili jsme pro Vás saunový set pro esence do saun, který obsahuje:
- Skleněnou misku DURALEX FRANCE 7,5 cm pro esenci a aromaterapii
- Držák saunové misky DURALEX FRANCE 7,5 cm (připevní se ke stěně infrakabiny)
- 3x svíčka se šperkem


Cedrová verze infrasauny Swiss, je vyrobena z pravého cedrového dřeva s lehce tmavším odstínem, nežli standardní Infrasauna Swiss Hanscraft. Oproti standardní verzi má navíc pochozí podlahový zářič na chodidla, což je velmi příjemné. Je rovněž vybavena 8 výkonnými karbonovými zářiči, přičemž dva jsou umístěny na přední stěně. Teplo je tedy rozloženo rovnoměrně.

Dopřát si můžete LED světelnou terapii, díky multi-barevnému stropnímu světlu. Swiss Cedr je překrásnou a elegantní cedrovou infrasaunou s bočním vstupem. Ocení ji lidé, kterým záleží na exklusivitě vzhledu.

Technická data:
- interiér z kanadského CEDRU
- exteriér z kanadského CEDRU
- 8 x karbonové infrazářiče
- 2 infrazářiče v přední stěně
- podlahový zárič na chodidla
- výkon infrazářičů 2300 W
- čtecí lampa, LED barevná terapie
- ionizátor vzduchu
- 6mm čiré temperované sklo
- SAUNA AUDIO systém - AUX, Mp3
- rozměry: 1320 x 1260 x 1900 mm

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organismu, omezuje stres a únavu, vylepšuje imunitní systém, podporuje krevní oběh, posiluje kardiovaskulární systém, ulevuje kloubům a celkové ztuhlosti organismu.
Infrasauna je zdraví prospěšná forma termoterapie. Též pobyt v infrasauně výrazně pomáhá spalovat kalorie a tím se redukuje tělesná váha. Při 30 - ti minutovém pobytu v infrasauně se spálí 600-700 kalorií. Infrasaunu si lze pořídit i domů. Kabinu infrasauny je možné umístit kamkoliv do interéru. Má nízkou spotřebu elektrické energie. Je naprosto vhodným doplňkem vašeho domácího wellness centra. Pravidelným používáním infrasauny, budete mít dokonalý pocit tělesné, duševní i psychické pohody.
Maximální doporučená délka pobytu v infrasaunách je cca 30 minut. Vždy záleží na Vaší konkrétní kondici - konzultujte s Vaším lékařem



Balení:
  • hmotnost balení: 155 kg

Infrasauna HANSCRAFT Swiss Cedr - Recenze (0)

Infrasauna HANSCRAFT Swiss Cedr - Otázky a odpovědi (0)