mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Infrasauna HANSCRAFT Italia

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Infrasauna HANSCRAFT Italia - Základní informace

Infrasauna HANSCRAFT ITALIA je infrasauna pro 1 osobu.

DÁREK ZDARMA: Ke každé infrasauně HANSCRAFT obdržíte ZDARMA Saunový set pro vonné esence. Připravili jsme pro Vás saunový set pro esence do saun, který obsahuje:
- Skleněnou misku DURALEX FRANCE 7,5 cm pro esenci a aromaterapii
- Držák saunové misky DURALEX FRANCE 7,5 cm (připevní se ke stěně infrakabiny)


Infrasauna ITALIA pro jednu osobu (maximálně 1 osoba + 1 dítě) je vyrobena z kvalitního vyzrálého dřeva kanadské jedle. Pro jednu osobu je velmi prostorná. Má velmi příjemný vzhled, charakteristickou vůni a jednoduchý design, který dokresluje i velká prosklená část na čelní části infrasauny.

Na infrasauně ITALIA je použito dřevo s životností přes 300 let - dostatek času pro Vaši jistotu prvotřídní kvality zpracování. Druhým názvem pro toto infrasaunové dřevo, zejména v Kanadě, je Hemlock – vyniká minimálním množstvím suků a minimální kazovostí bez výskytu smůly, tedy nepocítíte žádný intenzivní zápach, pouze příjemnou dřevnatou vůni.

Hlavní součástí infrasauny ITALIA jsou výkonné karbonové infračervené zářiče s napětím 230V a s příkonem 1340W. Infrasaunu můžete tedy snadno zapojit do elektrické sítě, která je v každé standardní domácnosti. Nic více pro instalaci nepotřebujete. Spotřeba energie během jednoho saunovacího cyklu je pod 2kWh. Je to samozřejmě závislé i na okolních faktorech, mezi které patří četnost otevírání dveří infrasauny nebo teplota místnosti, kde je infrasauna umístěna.

Infrasauna obsahuje pokročilý ovládací panel s AUX portem, nastavením teploty a FM rádiem, kde můžete poslouchat Vaší oblíbenou stanici. V infrasaunách HANSCRAFT nepoužíváme za žádných okolností autorádia, které jsou levnou náhražkou kvalitních ovladačů. S naším ovladačem infrasauny ITALIA nastavujete i časovanou délku pobytu v sauně nebo vypínáte/zapínáte osvětlení infrasauny.

Technická data:
- kapacita pro 1 osobu – maximálně pro 2 v případě jednoho dospělého + dítěte
- interiér z kanadského jedlovce
- exteriér z kanadského jedlovce
- 4x karbonový infrazářič
- výkon infrazářičů 1340W
- čtecí lampa
- ionizátor
- 6mm čiré temperované sklo
- exklusivní nadčasový design
- SAUNA AUDIO systém – AUX, Mp3, FM rádio
- rozměry sauny: 1000 x 900 x 1900 mm

Hlavní výhody infrasauny ITALIA:
- Tepelné záření infrazářičů je rovnoměrné a bezpečné
- Levný provoz, nenáročné na energii (méně než 2kWh za jeden saunovací cyklus)
- Velmi rychlé prohřátí lidského těla – prostřenictvím patentovaných infrazářičů sauny
- Nejvyšší bezpečnost – maximální teplota panelů je 85°C

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organismu, omezuje stres a únavu, vylepšuje imunitní systém, podporuje krevní oběh, posiluje kardiovaskulární systém, ulevuje kloubům a celkové ztuhlosti organismu.
Infrasauna je zdraví prospěšná forma termoterapie. Též pobyt v infrasauně výrazně pomáhá spalovat kalorie a tím se redukuje tělesná váha. Při 30 - ti minutovém pobytu v infrasauně se spálí 600-700 kalorií. Infrasaunu si lze pořídit i domů. Kabinu infrasauny je možné umístit kamkoliv do interéru. Má nízkou spotřebu elektrické energie. Je naprosto vhodným doplňkem vašeho domácího wellness centra. Pravidelným používáním infrasauny, budete mít dokonalý pocit tělesné, duševní i psychické pohody.
Maximální doporučená délka pobytu v infrasaunách je cca 30 minut. Vždy záleží na Vaší konkrétní kondici - konzultujte s Vaším lékařem



Balení:
  • hmotnost balení: 110 kg

Infrasauna HANSCRAFT Italia - Recenze (0)

Infrasauna HANSCRAFT Italia - Otázky a odpovědi (0)