mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde - Základní informace

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde je infrasauna pro dvě osoby.

DÁREK ZDARMA: Ke každé infrasauně HANSCRAFT obdržíte ZDARMA Saunový set pro vonné esence. Připravili jsme pro Vás saunový set pro esence do saun, který obsahuje:
- Skleněnou misku DURALEX FRANCE 7,5 cm pro esenci a aromaterapii
- Držák saunové misky DURALEX FRANCE 7,5 cm (připevní se ke stěně infrakabiny)


Tuto elegantní domácí infrasaunu Garde francouzského saunového specialisty FRANCE SAUNA mohou využívat až dvě dospělé osoby současně.
Vnitřní i vnější obložení je vyrobeno z kanadského jedlovce a díky svému designu se skvěle hodí do téměř každého interiéru. Můžete tak relaxovat a zároveň pečovat o své zdraví v pohodlí svého domova. Pobyt v infrakabině má spoustu pozitivních zdravotních a kosmetických účinků.

Pravidelný pobyt v infrasauně výrazně pomáhá kardiovaskulárnímu systému, odstraňuje bolesti zad, kloubů a svalů, posiluje imunitní systém, předchází celulitidě a zlepšuje kvalitu pleti. Během pobytu v infrasauně můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu z MP3 přehrávače nebo FM rádia. Pohodlný výhled ze sauny umožňují dvěře z 5mm silného tvrzeného skla. Zabudovaný ionizátor kyslíku čistí vzduch, ničí mikroorganismy a odstraňuje plísně. O rovnoměrné rozložení jemného tepla se stará 5 kvalitních výkonných keramických infrazářičů, které se zahřívají rychleji, než například topidla karbonová.

Celou infrasaunu lze snadno ovládat prostřednictvím vnějšího nebo vnitřního digitálního panelu. Infrakabinu Garde díky stavebnicovému systému snadno a rychle sestavíte i bez použití speciálního nářadí. Elektroinstalace je již připravena od výrobce, takže stačí saunu jen zapojit do běžné elektrické zásuvky 230 V.

Technická data:
- kapacita 2 osoby
- interiér i exteriér z 100% kanadského jedlovce (hemlock)
- topidla 5 keramických zářičů s výkonem 1.700 W
- ionizátor
- lampička na čtení
- 5 mm bezpečnostní sklo
- audio systém – AUX, USB, MP3, Bluetooth
- rozměry: výška 190 cm, šířka: 122 cm, hloubka: 116 cm
- provozní napětí 230 V

- balení A) 181 cm x 129 cm x 30 cm (80 kg)
- balení B) 130 cm x 129 cm x 25 cm (50 kg)

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organismu, omezuje stres a únavu, vylepšuje imunitní systém, podporuje krevní oběh, posiluje kardiovaskulární systém, ulevuje kloubům a celkové ztuhlosti organismu.
Infrasauna je zdraví prospěšná forma termoterapie. Též pobyt v infrasauně výrazně pomáhá spalovat kalorie a tím se redukuje tělesná váha. Při 30 - ti minutovém pobytu v infrasauně se spálí 600-700 kalorií. Infrasaunu si lze pořídit i domů. Kabinu infrasauny je možné umístit kamkoliv do interéru. Má nízkou spotřebu elektrické energie. Je naprosto vhodným doplňkem vašeho domácího wellness centra. Pravidelným používáním infrasauny, budete mít dokonalý pocit tělesné, duševní i psychické pohody.
Maximální doporučená délka pobytu v infrasaunách je cca 30 minut. Vždy záleží na Vaší konkrétní kondici - konzultujte s Vaším lékařem



Balení:
  • hmotnost balení: 130 kg

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde - Recenze (0)

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde - Otázky a odpovědi (0)