mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Infrasauna FRANCE SAUNA Apollon 2

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)
Video

Infrasauna FRANCE SAUNA Apollon 2 - Základní informace

Infrasauna FRANCE SAUNA Apollon 2 je infrasauna pro 2 osoby.

DÁREK ZDARMA: K infrasauně FRANCE SAUNA Apollon obdržíte ZDARMA Saunový set pro vonné esence. Připravili jsme pro Vás saunový set pro esence do saun, který obsahuje:
- Skleněnou misku DURALEX FRANCE 7,5 cm pro esenci a aromaterapii
- Držák saunové misky DURALEX FRANCE 7,5 cm (připevní se ke stěně infrakabiny)
- 3x svíčka se šperkem


Elegantní domácí infrasauna Apollon 2 francouzské jedničky na trhu FRANCE SAUNA je navržena pro dvě osoby a vnitřní i vnější obložení tvoří kanadský jedlovec. Tato infrasauna se hodí do interiéru rodinného domu i bytu. Můžete využívat infrasaunu v pohodlí svého domova, relaxovat a zároveň pečovat o své zdraví.

Pobyt v infrakabině má spoustu pozitivních zdravotních a kosmetických účinků. Pravidelný pobyt v infrasauně výrazně pomáhá kardiovaskulárnímu systému, léčí bolesti zad, kloubů a končetin, posiluje imunitní systém, odstraňuje celulitidu a zlepšuje kvalitu pleti. Během pobytu v infrasauně můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu z MP3 přehrávače nebo FM rádia. Pohodlný výhled ze sauny umožňují dvěře z 8mm silného tvrzeného skla. Kabina je vybavena vnějším osvětlením, lampičkou na čtení a LED diodami se sedmi měnícími se barvami pro světelnou terapii (chromoterapii), která pomáhá při harmonizaci těla po psychické a emoční stránce. Zabudovaný ionizátor kyslíku čistí vzduch, ničí mikroorganismy a odstraňuje plísně. O rovnoměrné rozložení jemného tepla se stará 7 kvalitních karbonových infrazářičů, které jsou nejen výkonné, ale zároveň i energeticky úsporné. Infračervené panely jsou umístěny na všech stěnách kabiny, na lavici a pod podlahou.

Celou infrasaunu lze snadno ovládat prostřednictvím buď vnějšího nebo vnitřního digitálního panelu. Infrakabinu Apollon 2 snadno a rychle sestavíte a zapojíte do běžné elektrické zásuvky 230 V.

Technická data:
- kapacita 2 osoby
- interiér i exteriér z 100% kanadského jedlovce
- 7 karbonových infrazářičů o celkovém výkonu 1890W:
1x přední panel 120W (200x800mm)
2x zadní panel 330W (500x900mm)
2x boční panel 330W (500x900mm)
1x panel v lavici 225W (300x1000mm)
1x panel v podlaze 225W (300x1000mm)
- provozní teplota 18 až 60°C
- čtecí lampa
- ionizátor
- LED barevná světelná terapie
- 8 mm bezpečnostní sklo
- audio systém – AUX, USB, MP3, Bluetooth
- hmotnost sauny 120 kg
- provozní napětí 230 V
- rozměry: výška 190 cm, šířka: 120 cm, hloubka: 105 cm + přesah stříšky

- rozměry balení: krabice A) 186 cm x 128 cm x 31 cm (96 kg)
- rozměry balení: krabice B) 128 cm x 128 cm x 25 cm (42 kg)

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organismu, omezuje stres a únavu, vylepšuje imunitní systém, podporuje krevní oběh, posiluje kardiovaskulární systém, ulevuje kloubům a celkové ztuhlosti organismu.
Infrasauna je zdraví prospěšná forma termoterapie. Též pobyt v infrasauně výrazně pomáhá spalovat kalorie a tím se redukuje tělesná váha. Při 30 - ti minutovém pobytu v infrasauně se spálí 600-700 kalorií. Infrasaunu si lze pořídit i domů. Kabinu infrasauny je možné umístit kamkoliv do interéru. Má nízkou spotřebu elektrické energie. Je naprosto vhodným doplňkem vašeho domácího wellness centra. Pravidelným používáním infrasauny, budete mít dokonalý pocit tělesné, duševní i psychické pohody.
Maximální doporučená délka pobytu v infrasaunách je cca 30 minut. Vždy záleží na Vaší konkrétní kondici - konzultujte s Vaším lékařem



Balení:
  • hmotnost balení: 140 kg

Infrasauna FRANCE SAUNA Apollon 2 - Recenze (0)

Infrasauna FRANCE SAUNA Apollon 2 - Otázky a odpovědi (0)

Infrasauna FRANCE SAUNA Apollon 2 - Video