mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Hubnoucí pás EVERLAST F.I.T.

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Hubnoucí pás EVERLAST F.I.T. - Základní informace

Hubnoucí pás od firmy Everlast je neocenitelný pomocník při tréninku všech druhů sportů. Využijí ho zejména sportovci, kteří potřebují zredukovat váhu a zpevnit svaly v oblasti břicha.

Hubnoucí pás zrychluje odbourávání kalorií a následně i tuku v oblasti celého pasu a spodních zad. Napomáhá k vyrýsování břišních svalů, k prohřátí a zpevnění spodních zad a celkově zrychluje a zlepšuje výsledky pravidelného tréninku. Výsledky se dostaví již po velmi krátké době používání.

Hubnoucí pás Everlast je vyroben z vysoce kvalitního a odolného neoprenového materiálu. Pohodlně se nosí a je velmi praktický. Pás má černou barvu a na konci suchého zipu je žluté logo firmy Everlast. Vnitřní strana je z neoprenu a vnější je pokrytá jemným textilem. Pás měří 115 cm na délku. Lze jej však ještě natáhnout nejméně o 10 cm a tím ho prodloužit. Na šířku měří 24,5 cm. Zapínání je na vysoce kvalitní suchý zip s průměrem 5 cm, který zabezpečuje pohodlné a pevné zajištění.

Pozor, hubnoucí pás nemá vlastnosti vzpěračského opasku a nechrání před zraněním zad při zvedání těžkých závaží. Po tréninku doporučujeme pás ručně vyprat. Nepere se v pračce. Vnitřní strana je z neoprénu, vnější z nylonu. Materiál je z 90% neoprén a 10% nylon.

Technická data:
- délka celková cca: 115 (125) cm
- šířka pasu maximální cca 110 (120) cm
- šířka: 20,3 cm
- zapínání: suchý zip s průměrem 5 cm
- materiál: neoprén 90%, nylon 10%


Balení:
  • hmotnost balení: 0.2 kg

Hubnoucí pás EVERLAST F.I.T. - Recenze (0)

Hubnoucí pás EVERLAST F.I.T. - Otázky a odpovědi (0)