mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Houpací síť LA SIESTA Carolina Double

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)
Video

Houpací síť LA SIESTA Carolina Double - Základní informace

Houpací síť pro jednu nebo dvě osoby La Siesta Carolina

Díky jedinečnému způsobu tkaní je houpací síť pro dva CAROLINA mimořádně pevná a zároveň měkká na dotek.

Specifickým rysem této kolumbijské sítě, vyrobené z čisté vysoce kvalitní bavlny, jsou ručně pletené šňůry. Jejich velký počet zajišťuje rovnoměrné rozložení váhy, neuvěřitelný komfort i dlouhou životnost. Odolnost sítě zvyšují zesílené okraje zabraňující jejímu roztržení.

Vlastnosti:
- Houpací síť Double je tradiční síť pro jednoho nebo pár. Tip na pohodlné ležení: Lehněte si do sítě napříč. Při diagonálním ležení budou mít vaše záda nejlepší možnou oporu a také síť bude v této poloze nejvíce rozevřená.
- Vysoce kvalitní bavlna s dlouhými vlákny: měkká na dotek, nežmolkující, odolná a snadná na údržbu.
- Tradiční kolumbijské copánky Cadejos na houpacích sítích z Kolumbie jsou považovány za speciální znak kvality. Ve spojení s velkým počtem závěsných šňůr zajišťují optimální rozložení hmotnosti a tím i pohodlné ležení a dlouhou životnost.
- Odolná proti roztržení. Díky dvojnásobnému počtu útkových nití jsou lemy houpací sítě dokonale pevné. Zesílné okraje zajišťují houpací síti vysokou odolnost proti roztržení.
- Velký počet závěsných šňůr přispívá k většímu pohodlí a dlouhé životnosti obou houpacích sítí i křesel. Čím více závěsných šňůr, tím rovnoměrnější je rozložení váhy a věrnější pocit beztíže.

Technická data:
- minimální požadovaná vzdálenost: 310 cm
- nosnost: 160 kg
- šířka látky: 160 cm
- celková délka: 350 cm
- délka lůžka: 230 cm
- země výroby: Kolumbie
- hustota tkaniny: 390
- materiál: látka na ležení 100% bavlna ; závěsné šňůry 50% bavlna, 50% polyester
- hmotnost: 2,3 kg
- dodávané varianty: červená (flowers), zelená (spring), žlutá (citrus)

Rady a péče:
- Vzdálenost potřebnou pro zavěšení sítě můžete určit podle jednoduchého pravidla: Výška zavěšení by se měla přibližně rovnat polovině vzdálenosti mezi závěsnými body. V případě, že je vzdálenost mezi závěsnými body větší, musí být houpací síť namontována o něco výše.
- Upevnění houpací sítě mezi dva stromy by měly být od sebe vzdálené alespoň tři metry, v závislosti na velikosti sítě. Také musí být dostatečně silné, aby unesly zatížení. Houpací síť zavěsíte tak, že lano ovinete kolem kmene stromů a přichytíte k houpací síti.
- Upevnění houpací sítě mezi dvě zdi doporučujeme na pevné a nosné povrchy. Vícebodový úchyt MultiSpot, který rozloží váhu do tří vyvrtaných otvorů, je velmi jednoduchý a bezpečný.
- Poloha vleže. Když ležíte v síti napříč (diagonálně), Vaše tělo rozevře látku sítě a přirozeně se tak zvětší prostor pro ležení. Látka Vás nesvírá. Při ležení napříč mají Vaše záda největší možnou oporu. Houpání je v této poloze nejpříjemnější.
- La Siesta Carolina se dá prát v pračce na 30°C s programem jemné prádlo!. Před praním svažte závěsné šňůry dohromady, zabráníte tak jejich zašmodrchání. Brazilské macramé můžete ochránit pomocí síťky na praní.
- Pro zachování původní kvality nesušte v sušičce. Síť rozložte a nechte volně uschnout.
- Zajistěte, aby se síť mohla volně houpat a neodírala se o zem.
- Bavlněné houpací sítě jsou citlivé na vlhkost. Proto je chraňte před nočním vlhkým vzduchem. Mějte na paměti, že zavlhlá houpací síť potřebuje k prosušení dostatečnou cirkulaci teplého vzduchu.
- Doporučujeme, abyste houpací síť před uskladněním na zimu vyčistili a řádně vysušili. Po dokonalém vyschnutí vložte do plastového obalu, který ji ochrání před drobnými škůdci.

Balení:
  • hmotnost balení: 2.5 kg

Houpací síť LA SIESTA Carolina Double - Parametry

Typ: Materiál:
Materiál:
Rozměry:
Délka:
Šířka:
Nosnost:
Nosnost:

Houpací síť LA SIESTA Carolina Double - Recenze (0)

Houpací síť LA SIESTA Carolina Double - Otázky a odpovědi (0)

Houpací síť LA SIESTA Carolina Double - Video