mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Houpací sedačka LA SIESTA Habana Lounger

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)
Video

Houpací sedačka LA SIESTA Habana Lounger - Základní informace

Úžasně prostorná a pohodlná pro pocit beztíže - to je závěsná sedačka lounger HABANA z organické bavlny.

Je natolik prostorná, že si do ní můžete nejen pohodlně sednout, ale i lehnout. Látka z organické bavlny je nádherně měkká na dotek a zároveň se dobře čistí. Certifikace GOTS potvrzuje, že HABANA lounger byla vyrobená způsobem, který je spravedlivý k lidem i přírodě.
Charakteristickým znakem je velký počet závěsných šňůr, které zajišťují rovnoměrné rozložení váhy, nevšední komfort i dlouhou životnost. Tkanina je díky zesíleným okrajům dokonale odolná proti roztržení. Integrovaný pojistný čep umožňuje bezpečnou 360° rotaci.

Vlastnosti:
- Houpací sedačka Lounger: Velká tak, že si v ní nejen pohodlně sednete ale i lehnete.
- Rozpěrná tyč z bambusu: Vysoce kvalitní bambusové dřevo: mimořádně stabilní a krásné. Díky destičkové výrobní technologii je vysoce odolné proti povětrnostním vlivům a má příjemně hladký povrch.
- Odolná proti roztržení: Díky dvojnásobnému počtu útkových nití jsou lemy houpací sítě dokonale pevné. Zesílné okraje zajišťují houpací síti vysokou odolnost proti roztržení.
- Integrovaný otočný čep: Díky speciálnímu otočnému čepu se s křeslem můžete pohodlně a bezpečně otáčet kolem vlastní osy, aniž by se při tom křížily závěsné šňůry.

Technická data:
- minimální požadovaná výška: 220 cm
- šířka plochy na sezení: 130 cm
- délka plochy na sezení: 210 cm
- celková výška: 185 cm
- délka tyče: 140 cm
- nosnost: 160 kg
- země výroby: Kolumbie
- hustota tkaniny: 370
- materiál: 100% bio-bavlna, vypěstovaná v souladu s nařízením EU EEC 834/2007 o ekologické produkci. Rozpěrná tyč je vyrobena z bambusového dřeva z odpovědného lesního hospodářství.
- dodávané varianty: nugátová (nougat), čokoládová (chocolate)

Rady a péče:
- Ideální výška pro zavěšení houpací sedačky je 200 - 220 cm. V případě, že je závěsný bod výše, můžete houpací sedačku prodloužit lanem.
- Houpací sedačka nevyžaduje tolik místa jako houpací síť, a tak se snadněji začleňuje do obytných prostor. Navíc, když ji už nebudete potřebovat, dá se s pomocí karabiny snadno a rychle sundat.
- Větší houpací sedačky, jako například Lounger, nabízejí dostatek místa i pro ležení. Čím delší rozpěrná tyč, tím větší prostor v oblasti horní části těla.
- Látku houpací sedačky můžete po sejmutí vyprat v pračce na 30°C a program jemné prádlo.
- Před praním svažte závěsné šňůry dohromady, zabráníte tak jejich zašmodrchání. Brazilské macramé můžete ochránit pomocí síťky na praní.
- Pro zachování původní kvality nesušte v sušičce. Síť rozložte a nechte volně uschnout.
- Zajistěte, aby se síť mohla volně houpat a neodírala se o zem.
- Bavlněné houpací sítě jsou citlivé na vlhkost. Proto je chraňte před nočním vlhkým vzduchem. Mějte na paměti, že zavlhlá houpací síť potřebuje k prosušení dostatečnou cirkulaci teplého vzduchu.
- Doporučujeme, abyste houpací síť před uskladněním na zimu vyčistili a řádně vysušili. Po dokonalém vyschnutí vložte do plastového obalu, který ji ochrání před drobnými škůdci.

Houpací sedačka LA SIESTA Habana Lounger - Parametry

Druh: Materiál: Rozměry:
Délka:
Šířka:
Nosnost:
Nosnost:

Houpací sedačka LA SIESTA Habana Lounger - Recenze (0)

Houpací sedačka LA SIESTA Habana Lounger - Otázky a odpovědi (0)

Houpací sedačka LA SIESTA Habana Lounger - Video