mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Florbalová hůl SALMING Quest2 Kid 83R, zelená

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Florbalová hůl SALMING Quest2 Kid 83R, zelená - Základní informace

Dětská florbalová hůl SALMING Quest2 Kid s mnoha technologiemi.

Technologie shaftu:
- Xshaft™: má mimořádný efekt, při kterém v souhře s KickZone dochází k prohnutí ve spodní části hole a následnému ''vykopnutí''. To dopomáhá k mnohem prudší střele a především úžasné přesnosti vašich pokusů.
- FatKick™: široká horní část shaftu dopomáhá k lepšímu efektu střelby tím, že zpevní oblast v horní části shaftu a tím posune prohnutí florbalky do její spodní části - především do oblasti KickZone™, čímž se znásobí ''vykopnutí'' způsobené právě touto technologií.
- KickZone™: díky technologii KickZone™ dochází při prohnutí hokejky při střelbě k většímu ''vykopnutí'' spodní části hokejky při došvihu. Míček je tak vystřelen větší silou, vyšší rychlostí.
- TipCurve™: technologie TipCurve™ je zpětné zakřivení shaftu v jeho spodní části. Tím vzniká optimální úhel mezi hokejkou a postavením míčku na podlaze. Díky tomu lze lépe střílet bez dalšího zahýbání patky čepele, se kterou se pak lépe pracuje a nahrává.
- TourLite™: korunní klenot mezi kulatými kónickými shafty Salmingu. K vytvoření lehkého TourLite™ shaftu používají pouze nejkvalitnější lehká karbonová vlákna s jedinečnou konstrukcí. Oblíbený shaft mezi špičkovými hráči po celém světě.
- TourLite™ Aero™: technologie TourLite Aero se objevila již na jednom z modelů z limitované Kim Nilsson Edice. Jedná se o ještě výraznější odlehčení shaftu při zachování její odolnosti a flexibility. Ideální pro hráče, co si oblíbili TourLite modely značky Salming.
- CarbonX™: revoluce v odlehčených shaftech. Velmi lehký karbon v kombinaci s tajnou pryskyřicí. Tomu říkáme odlehčený shaft, nic takového tady předtím nebylo. Určena pro hráče, kteří vyžadují kombinaci vysokého výkonu a nízké hmotnosti své florbalky.
- Oval shaft design: oválný tvar na konci pomalu přechází ke klasickému kulatému držení spodní ruky. Vše působí velice přirozeně a hůl vám do ruky výborně padne.

Technická data:
- určení: sport/florbal/děti/uni
- čepel: Quest 2 Mid
- materiál čepele: Endurance
- omotávka: #22 grip
- materiál shaftu: kompozitní
- tvrdost shaftu: 35
- profil držení: kulatý
- délka: 83 (72) cm
- strana: pravá
- barva: zelená


Balení:
  • hmotnost balení: 0.4 kg

Florbalová hůl SALMING Quest2 Kid 83R, zelená - Parametry

Technické parametry:
Tvrdost:
Barva:

Florbalová hůl SALMING Quest2 Kid 83R, zelená - Recenze (0)

Florbalová hůl SALMING Quest2 Kid 83R, zelená - Otázky a odpovědi (0)