mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Elektrická koloběžka SPOKEY Big Boss

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Elektrická koloběžka SPOKEY Big Boss - Základní informace

Model BIG BOSS uspokojí i ty nejnáročnější uživatele! Přepraví vás pohodlně v přeplněném městě a je ideální alternativou k veřejné hromadné dopravě nebo autu. Koloběžka vyniká perfektně vyváženými proporcemi a současně dlouhou výdrží na jedno nabití. Spokey BIG BOSS jede rychlostí 25-40 km/h a její maximální dojezd je až 30 km, takže si jízdu opravdu užijete na plno!

Skútr Spokey Big Boss se vyznačuje neobvyklou dynamikou jízdy a velmi trvanlivou konstrukcí. Vybavena stojánkem. Řídítka jsou potažené protiskluzovým materiálem. Jeho maximální nosnost je až 150 kg! Rychlost a stav baterie můžete sledovat na velkém přehledném displeji.

O vaše pohodlí během jízdy se postarají velká vauková kola a pohodlné sedátko, užijete si tak maximální komfort! Skútr má také k dispozici pod řídítky i kapičku na drobnosti, jako je např. mobil, klíče, peněženku. Celek je zakončen originálním předním a zadním osvětlením, které se skvěle osvědčí během celého dne.

Technická data:
- motor: 1000W 50H Brushless / Hub motor
- maximální rychlost: 25-40 km/h
- maximální dojezd: 30 km*
- přehledný displej
- kapacita baterie: 12 Ah Lithiová**
- kola: přední - 457 mm, zadní - 495 mm
- typ kol: vakuová pneumatika
- materiál: ocel
- brzda: páčka na řídítkách, přední a zadní, kotoučová
- rozměry: 186 x 38 x 105 cm
- startování: pomocí klíče
- systém start/stop
- alarm
- kapsička na drobnosti
- velké pohodlné sedadlo
- zpětná zrcátka
- váha: 62 kg
- doba nabíjení: 5-8 hodin
- osvětlení: přední a zadní
- stojánek
- max. hmotnost uživatele: 150 kg
- záruka na koloběžku a její komponenty: 2 roky
- záruka na baterii: 6 měsíců

Předpokládaný maximální dojezd je zásadně závislý na nejrůznějších podmínkách, jako jsou například: hmotnost uživatele, rozmanitost terénu, vítr, zvolený stupeň podpory, tlak pneumatik a jejich vzorek, okolní teplota aj. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky.

Chcete-li prodloužit životnost baterie, nedovolte, aby se zcela vybila. Pokud koloběžku nepoužíváte déle než 30 dnů, je nutné ji zcela nabít a umístit na suché a chladné místo, abyste předešli možnému poškození, na které se nevztahuje záruka.

Upozornění:
Při používání elektrické koloběžky je spotřebitel plně odpovědný za dodržování pravidel silničního provozu (zákon č. 361/2000 Sb. (o silničním provozu)) a za dodržování právních předpisů pro provoz výrobku na pozemních komunikacích (zákon č. 56/2001 Sb. (o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích)). Důsledně dodržujte bezpečnostní pokyny zejména v zemích, kde neexistují žádné platné zákony a předpisy, týkající se elektrických koloběžek.

Ze zákona je umožněna jízda na této koloběžce do max rychlosti 25 km/hod po pozemních komunikacích. Nová legislativa, týkající se jízdy na těchto strojích, upraví podmínky řízení těchto elektro strojů. Momentálně ještě Ministerstvo své stanovisko nevydalo.



Balení:
  • hmotnost balení: 62 kg

Elektrická koloběžka SPOKEY Big Boss - Parametry

Druh: Výkon motoru :
Výkon motoru:
Maximální rychlost : Dojezd:
Dojezd:

Elektrická koloběžka SPOKEY Big Boss - Recenze (0)

Elektrická koloběžka SPOKEY Big Boss - Otázky a odpovědi (0)