mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Dětské kuželky MONDO Princezny

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Dětské kuželky MONDO Princezny - Základní informace

Dětské kuželky MONDO Princezny

Sada od italského výrobce MONDO je kvalitní a mimořádně pěkná bowlingová sada pro dívky a chlapce od 3 let. V dětské soupravě se nachází 6 barevných kuželek s veselými obrázky princezen a bowlingová koule. Kuželky vysoké 19 cm jsou vyrobeny z kvalitního plastu a jsou mimořádně dobře vyvážené. Koule je akorát těžká a velmi dobře padne dítěti do ruky. Tato souprava jistě přinese dětem mnoho radosti. Kuželky (nebo bowling) jsou velmi zábavnou hrou, která se dá hrát jak uvnitř, tak i venku.
Jediné, co je ke hře potřeba, je rovná a alespoň trochu pevná plocha. Tato hra procvičuje u dětí odhad vzdáleností, koordinaci pohybů a přesnost. Mohou se hrát sólo, v týmech, na body, nebo jen tak bez pravidel - pro radost ze hry.
Italská společnost Mondo se zabývá výrobou kvalitních dětských produktů z pěny, gumy a PVC a je oficiálním výrobcem mnoha licencovaných produktů známých pohádek, seriálů či filmů nejen pro produkty v kategorii kuželky pro děti. Dětská souprava kuželek zaručí vašim dětem skvělou letní i zimní zábavu, zdravý pohyb a rozvoj pohybových dovedností.

Technická data:
- výrobce: MONDO
- věk: 3+
- rozměry balení: 32x15x20 cm
- výška kuželek: 19cm
- motiv: Princezny



Balení:
  • hmotnost balení: 0.4 kg

Dětské kuželky MONDO Princezny - Parametry

Dětské kuželky MONDO Princezny - Recenze (0)

Dětské kuželky MONDO Princezny - Otázky a odpovědi (0)