mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Cyklo přilba CATLIKE Kompact´o

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Cyklo přilba CATLIKE Kompact´o - Základní informace

KompacťO zůstal stále na vrcholu své třídy a zajistil značce Catlike silnou pozici mezi výrobci přileb.

KOMPACTO Vytvořením přilby Kompakt na konci 90tých let vytvořila firma Catlike nový standart pro výrobu přileb na celém světě. Po více než 10 letech produkce, Kompact Pro zůstal stále na vrcholu své třídy a zajistil značce Catlike silnou pozici mezi výrobci přileb. Futuristický design, za kterým se lidé ohlédnou je stále velmi stylový… Tato přilba se stala pevným základem, na němž byly postaveny všechny další kolekce Catlike přileb. Její unikátní styl a design jsou přesně tím, podle čeho jsou Catlike produkty tak dobře rozpoznatelné. Jméno Kompact Pro opravdu zachycuje filozofii značky. Současnými rysy přilby jsou například polykarbonátová skořepina z jednoho kusu kryjící celou vnější část přilby a zajišťující vysoký bezpečnostní standart, nový a vylepšený upínací systém a vnitřní upnutí – vše pro ještě lepší komfort a bezpečnost jezdce.

MPS eVo - Multi Poziční Systém eVolution je novým ultralehkým upínacím systémem. Tento systém je tvořen dvěma speciálními postranními ergonomickými křidélky, která umožňují perfektní přizpůsobení helmy obvodu každé hlavy, přičemž poskytují maximální stabilitu. Zadní opora systému MPS eVo spočívá ve dvou bodech, ve kterých se systém dotýká týlu, čímž je přední část hlavy zbavena zbytečného tlaku přilby. Pomocí zadního mikrometrického otočného kolečka lze snadno přizpůsobit přilbu velikosti a tvaru hlavy pomocí pouze jedné ruky.

Použité technologie:
1) IN MOLD-Proces, při kterém je tvrdá vnější skořepina pevně spojena s vnitřní polystyrénovou pěnou v jeden nedělitelný celek, zvyšuje odolnost proti nárazům a zlepšuje rozložení energie nárazu.

2) DUAL FLOW-Exkluzívní Catlike design - velké přední vstupní vzduchové otvory jsou spojeny s velkými zadními výstupními otvory. To umožňuje konstantní odvětrání přilby tak aby bylo vyloučeno přehřátí.

3) LNP-Low Nape Protection – design založený na specifickém snížení zadní části helmy, které poskytuje lepší ochranu týla.

4) WHEEL RETENTION SYSTÉM-Nový upínací systém s kolečkem, který umožňuje jednoduché, rychlé a přesné nastavení přilby dle obvodu hlavy.

5) ANTI INSECT NET-Síťka proti létajícímu hmyzu umístěná v předních otvorech přilby zabraňuje létajícímu hmyzu dostat se vnitřního prostoru přilby k jezdcově hlavě.

Technická data:
- velikost: SM / obvod hlavy: 51-54 cm / hmotnost: 220g
- velikost: MD / obvod hlavy: 55-58 cm / hmotnost: 230g
- velikost: LG / obvod hlavy: 59-61 cm / hmotnost: 250g

Balení:
  • hmotnost balení: 0.42 kg

Cyklo přilba CATLIKE Kompact´o - Parametry

Určení:
Typ:
Typ cyklo přileb:
Technické parametry:
Vyjímatelné polstrování:
Ne
Větrací otvory:
Technologie výroby:
Větrání:
Ano
Doplňky:
Sluchátka:
Ne
Odnímatelný štítek:
Ne

Cyklo přilba CATLIKE Kompact´o - Recenze (0)

Cyklo přilba CATLIKE Kompact´o - Otázky a odpovědi (0)