mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Cyklo přilba CATLIKE Forza 2.0

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Cyklo přilba CATLIKE Forza 2.0 - Základní informace

Forza 2.0 je první přilba od Catlike s oddělitelným chráničem brady určená pro enduro a sjezd. Její univerzálnost, konstrukce a ventilace vytváří jedinečnou možnost užít si ještě více extrémní jízdu na horském kole. Tato přilba byla koncipována pro milovníky hor, kteří hledají maximální ochranu při nejrizikovějších dobrodružstvích a kteří potřebují přilbu, se kterou budou moci čelit různým výzvám.

Ventilační systém přilby Forza 2.0 se nazývá "Oval Ventilation System", a kdybychom ji chtěli porovnat s ostatními modely v této třídě, jde o revoluční konstrukci. Rozložení oválných otvorů v čelní a zadní části přilby tvoří vnitřní ventilační kanál, kde vzduch proudí neustále a vytváří tak nejvíce odvětranou přilbu tohoto typu na trhu vůbec.

Při praktikování extrémních disciplín je větrání velmi důležité. Během úseku, kdy cyklista stoupá na vrchol, vydává enormní úsilí vedoucí k potu a vyčerpání. V tomto kritickém okamžiku má efektivní ochlazování zásadní význam pro udržení optimálního výkonu. V důsledku toho je během sjezdu vítaným osvěženímregulace teploty hlavy po vynaloženém úsilí z výšlapu.

Univerzálnost přilby Forza 2.0 dělá i bezpečnostní systém "Triangle Security System". Jedná se o technologii, která umožňuje velmi rychle a snadno připojit a odstranit chránič brady. Díky tomu, Forza 2.0 se přizpůsobuje více potřebám cyklistů střídajících trénink, enduro a sjezd.

Připojením chrániče brady na přilbu, je dosaženo plné ochrany spodní části obličeje. Tato citlivá oblast je náchylná k nárazům během tréninku i závodů, kde cyklisté střídají vysokou rychlost s potenciálně nebezpečnými překážkami.

Skvělé ochranné schopnosti neovlivňují negativně hmotnost přilby. Forza 2.0 patří mezi nejlehčí helmy na trhu, váží pouze 668 gramů včetněchrániče brady. To jsou skvělá čísla, vezmeme-li v úvahu všechny komponenty, které helmu tvoří.

Revoluční je také upínací systém Forza 2.0. Díky společnému úsilí Catlike a Boa Technology, byl vyvinut upínací systém, který kombinuje přesnost a pohodlí jako nikdy předtím u žádné cyklistické přilby. Upínací kolečko má nižší profil, který umožňuje milimetrový posun s každým kliknutím v obou směrech. Systém využívá lanek, která zaručují bezproblémové obepnutí hlavy.

Ve vnitřní části helmy je vložena síť, která chrání proti hmyzu a dalším prvkům, které by byly při jízdě na kole na obtíž. Kromě toho všechny vycpávky Forza 2.0, včetně výplně brady, mohou být vyjmuty a vyprány v rámci správné údržby.

Technická data:
- s oddělitelným chráničem brady
- určená pro enduro a sjezd
- velikost: MD / hmotnost: 668g / obvod hlavy: 55-58 cm
- velikost: LG / hmotnost: 700g / obvod hlavy: 58-61 cm

Balení:
  • hmotnost balení: 0.9 kg

Cyklo přilba CATLIKE Forza 2.0 - Parametry

Určení:
Určení:
Typ:
Typ cyklo přileb:
Technické parametry:
Větrací otvory:
Větrání:
Ano
Doplňky:
Sluchátka:
Ne
Odnímatelný štítek:
Ne

Cyklo přilba CATLIKE Forza 2.0 - Recenze (0)

Cyklo přilba CATLIKE Forza 2.0 - Otázky a odpovědi (0)