mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Typy posilovacích lavice ke cvičení

Posilovací lavice představují tradiční a zároveň levnou volbu pro všechny, kdo se věnují či chtějí začít věnovat posilování. Naše nabídka více než dvaceti rozličných posilovacích lavic zahrnuje jak tradiční šikmé lavice, ideální pro posilování břišních a zádových svalů, tak i moderní bench-pressové či multifunkční posilovací lavice. Na své si zde tedy přijdou také majitelé fitness center či posiloven. Vybere si u nás skutečně každý!

Levnější šikmé lavice vybavené stabilní konstrukcí i protiskluzovými nožkami slouží především pro posílení břišních svalů a v menší míře též svalů zádových.

Posilovací lavice typu bench („bench-press“) jsou jedny z nejpopulárnějších typů v této kategorii posilovacích zařízení vůbec. S jejich pomocí procvičíte většinu svalů! Naše lavice jsou vybaveny nástavci pro činky i snadno nastavitelnými polohami či opěrky pro nohy.

Multifunkční lavice tvoří v současnosti asi nejvyspělejší typ posilovacích lavic. Díky snadno upravitelným opěrkám pro záda (6 a více poloh), T-Baru pro oporu nohou, posilovačům nohou a různým nástrojům pro zatížení (vzpěračská tyč, motýlek, předkopávání) apod., posílíte opravdu všechny svalové partie.

Opravdoví profesionálové dozajista žasnou nad možnostmi, které nabízí posilovací lavice HAMMER Solid XP vybavená polohovací ergonomickou opěrkou zad. Tento skutečný posilovací vynález, vybavený mimo jiné bicepsovou opěrkou, adaptérem pro předkopávání aj., umožňuje kompletní posilování svalů horní i dolní poloviny těla! Proč kupovat více posilovacích strojů, když můžete mít vše v jednom!

Naše posilovací lavice jsou velmi skladné i nosné – až 250 kg.