mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Stepper a hubnutí

Naše nabídka posilovacích strojů je tak široká, že v nich nechybějí ani účinné a velmi skladné fitness steppery, které výborně slouží jak pro formování postavy zvláště spodních svalových partií, tak pro udržování kondice a snižování váhy. Steppery by určitě neměly chybět ve Vaší posilovně ani v domácí výbavě každé cvičitelky aerobicu!

Rádi byste cvičili také doma, ale jste omezeni nedostatečnými prostorami? Nezoufejte! S našimi steppery typu fitness schod step či mini steppery budete moci cvičit, kdekoliv a kdykoliv se Vám jen zachce!

FITNESS SCHOD STEP je malá bedýnka s nastavitelnou výškou a protiskluzovým povrchem, vážící necelé 3 kilogramy. Ideální je pro svou skladnost.

Účinnější MINI STEPPERY již disponují navíc hydraulickými tlumiči a computerem se zobrazením času cvičení i Vámi spotřebovaným množstvím kalorií!

Opravdu výhodnou variantou je naše AERSTEP DESKA Jump Aerobic JS-1000 nabízející podstatně více prostoru pro Váš trénink. Jde o odpruženou desku, která výrazně šetří Vaše klouby tím, že tlumí nárazy.

Abyste se při cvičení cítili co nejpohodlněji a zapojili při tréninku všechny svaly, jsou zde naše MINI STEPPERY S DRŽADLEM. Právě držadlo Vám umožní dokonale koordinovat Vaše tělo a rovnováhu, a cvičení je tak mnohem efektivnější. Tyto mini steppery jsou navíc vybaveny též multifunkčním mikropočítačem, který hlídá Váš čas, počet kroků i spotřebu kalorií!