mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Sportovní oblečení pro jakoukoliv příležitost

Opravdu bohatá nabídka značkového a kvalitního sportovního oblečení poskytuje mimořádný výběr z oblíbených oblastí, jako je termo prádlo, bundy, kalhoty, čepice, trička nebo vesty. Nápady našich prarodičů, kteří nás nutili chodit výhradně v bavlněném oblečení, jsou dávno pryč – moderní materiály spolu s pokročilou technologií výroby poskytují mimořádně kvalitní a hlavně funkční sportovní oblečení. Prakticky každé současné sportovní odvětví potřebuje svoje speciální oblečení, které při dané aktivitě dopomáhá k lepší výsledkům při vynaložení méně energie.

Termo prádlo je dnes již nezbytné

Speciální syntetické ale i přírodní materiály přinesly do oblékání zcela nový rozměr. Perfektní funkční prádlo mnoha druhů a značek poskytuje opravdu jedinečnou funkční ochranu, o které ani nevíte. Byla by škoda vydat se na lyže a po pár kapkách potu již cítit mráz na těle nebo naopak při jízdě na kole na sobě smýkat propocené bavlněné tričko. Kvalitní termo prádlo, poskytuje ochranu těla, které neprochladne, ale přitom může stále dýchat a nedochází tak ani k zbytečnému přehřívání organizmu. Mnoho druhů vrstev, které se liší ve svých vlastnostech, pokrývá společnost SENSOR – značka, kterou poskytujeme našim zákazníkům za mimořádné ceny.

Nejen termo prádlo je sportovním oblečením

Ke kvalitnímu termo prádlu, je ale potřeba dodat vrchní vrstvu, která udrží teplo a nepropustí studený vítr. Na hory je tak jednoznačně potřeba se vybavit správnými kalhotami, mikinou a bundou a celý set pak hezky uzavřít rukavicemi a čepicí. Jen tak je zaručeno, že vám ani ve velkém mrazu opravdu nebude teplo. Moderní sportovní oblečení sice vyžaduje trochu detailnější zamyšlení nad jednotlivými vrstvami, než tomu bylo před několika desítkami let, ale na druhou stranu je komfort při nošení takového to oblečení o několik tříd výše.

Šátky, čelenky nebo čepice

Aktivní sportovec zcela jistě ocení nabídku doplňků sportovního oblečení, která přináší i různorodé pokrývky hlavy. Jistě víte, že jak v létě, tak i v zimě potřebujete svou hlavu chránit buď před velkou zimou, nebo přílišným slunečním svitem. Ať už si veberete šátek nebo čepici, budete mít jistotu, že kvalitní termo-materiály zajistí ideální odvod tepla nebo naopak chladu a přitom nebudou bránit proudění vzduchu, které je tak důležité pro zdravou pokožku.