mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Rotoped a hubnutí

Hodláte rozšířit nabídku posilovacích strojů Vaší posilovny či fitness centra? Anebo patříte mezi pravidelné sportovce a už dlouho zvažujete, zda by nebylo výhodnější vyměnit drahou posilovnu za cvičení v pohodlí domova, které Vás nic nestojí?

Ať už Vás k rozhodnutí cvičit vede touha zhubnout a vypracovat svou postavu nebo potřeba udržovat se v dobré fyzické kondici, naše rotopedy jsou v obou případech ideálním řešením.

Rotopedy představují moderní fitness stroj určený k efektivnímu a pohodlnému posilování svalových partií nohou, ale i k celkovému kondičnímu cvičení. Rotoped je ve své podstatě simulací klasického kola – je vybaven kvalitními pedály, nastavitelným sedlem i řídítky. Rotopedy však, kromě možnosti jezdit bez ohledu na rozmary počasí, nabízejí celou řadu dalších výhod:

  • kvalitní magnetický brzdný systém zaručuje absolutní bezpečnost!
  • zátěžové kolo o hmotnosti kolem 5 kg a více dá Vašim svalům opravdu zabrat!
  • díky široké škále stupňů zátěže si zvolíte, jak náročný Váš trénink bude!
  • multifunkční mikropočítač nejen zobrazuje rychlost a ujetou vzdálenost, ale též měří Vaši tepovou frekvenci a vyhodnocuje Váš trénink!

Na rotopedech lze díky jejich nastavení cvičit ve stoje i v sedě, což z nich činí vhodný posilovací stroj i pro tolik populární spinning! Hledáte něco víc? Pro náročnější klienty jsou zde naše rotopedy-ergometry, které kromě standardních funkcí rotopedu zahrnují elektronické ovládání zátěže (zde až 16 stupňů!), měření tělesného tuku, přes 24 přednastavených programů pro Vaše cvičení! Tyto rotopedy-ergometry jsou navíc upraveny tak, aby vyhovovaly i účelům cvičení v rámci rekonvalescence.