mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Na co chodit do posilovny, když můžete cvičit doma

Máte rádi silové cvičení, chcete zformovat svou postavu a vybudovat si nádherné svalstvo? Pak jsou pro vás posilovací věže přesně tím, co hledáte. Jejich nespornou výhodou je prakticky neomezený rozsah cviků, které můžete provádět pouze malou změnou postoje nebo přestavěním konstrukce. Velká variabilita tak zajišťuje, že vás cvičení rychle neomrzí, neboť se můžete stále věnovat novým a novým svalovým partiím. Nyní již nemusíte chodit do zapocené posilovny, kde se mezi desítkami lidí necítíte příjemně – posilovací věž je snadno dostupná i široké veřejnosti.

Pro začátečníky ale i profesionály

Jste začátečník a teprve o cvičení uvažujte nebo už jste v lepší formě a chcete se cvičení věnovat opravdu aktivně? Garantujeme vám, že v nabídce si patřičnou posilovací věž zcela jistě vyberete a díky dalšímu příslušenství si ji můžete přizpůsobit. Jako mimořádnou nabídku vám navíc nabízíme sestavení u vás doma našimi techniky zdarma a to při platbě převodem nebo při nákupu na splátky. Rychle snadno a bez námahy se tak dostanete k perfektnímu stroji na procvičení celého těla.

Snadné cvičení bez dlouhého docházení do posilovny

Již jsme si řekli, že posilovna není pro každého sportovce tím pravým, co pro svůj pohyb potřebuje. Právě proto máme v nabídce desítky posilovacích věží, díky kterým budete schopni pohodlně cvičit hezky doma nebo i na chalupě a to bez dlouhého docházení nebo hlídání permanentek. Opravdu široká nabídka posilovacích věží zaručuje, že si vyberete právě tu, která přesně sedne na míru vašim svalovým partiím. Naše nabídka pokrývá i velké cenové spektrum a tak i méně bohatí nadšenci posilování mohou bez dlouhého čekání začít s posilování a udělat tak něco pro své tělo.

Všechny svalové partie na jedné posilovací věž

Tento druh posilovacích strojů je zpravidla určen k tomu, abyste mohli rychle a snadno procvičit všechny potřebné svalové partie. Samozřejmostí jsou cviky jako bench-press, leg-press, butterfly (motýlek), předkopávání a zakopávání a díky kladkám s různými násadami můžete volně procvičovat i tricepsy nebo břišní svalstvo – všechny oblíbené i méně populární partie. A co více – s kamarády nebo přáteli můžete své výsledky porovnávat, můžete si sdělovat své dojmy ze cvičení a díky dostupnosti rychle zapracovat na zlepšení v té či oné kategorii.