mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Zařiďte si posilovnu hezky doma

Bezkonkurenční nabídka posilovacích strojů všech kategorií je zde pro vás 24 hodin denně. Můžete tak vybírat z desítek až stovek skladových produktů, díky kterým si doma vybavíte svou soukromou posilovnu. Zcela komplexní spektrum posilovacích strojů zahrnuje kromě klasických posilovacích věží nebo lavic také moderní rotopedy, běžecké pásy nebo dokonce veslovací trenažéry. Samozřejmě ale nechybí ani činky, fitness doplňky nebo masážní stroje pro uvolnění těla.

Zaběhat si můžete nehledě na počasí

Velkým hitem současnosti nejen v posilovnách jsou stroje za kategorie běžeckých pásů, které díky moderní a profesionální konstrukci věrně simulují klasické běhání a chůzi. Díky širokému rozpětí cen si z nabídky vyberou jak začátečníci, tak i pokročilí nebo profesionální běžci. Mnoho typů konstrukční navíc zajistí, že si budete moci zvolit takový model, který bude přesně pasovat do vaší domácí posilovny. Při výběru se zaměřte především na parametry své postavy a na druh cvičení, které chcete provádět – pro kondiční sportovce je program pásu zcela odlišný například ve srovnání s programem pro spalování tuku.

Posilovací věže jako královny mezi posilovacími stroji

Neexistuje snadnější způsob, jak si vybavit svou domácí posilovnu, než si zakoupit jednu z posilovacích věží. Komplexní cvičení a posílení všech potřebných svalových partií není na správně věži žádný problém a právě z toho důvodu se řadí mezi velmi oblíbené produkty mezi všemi, kdo chtějí pousnout své schopnosti o něco dále. Tradiční široká nabídka a mnoho variant uspokojí jak rekreační sportovce, tak i nadšené body buildery. Věže jsou ale velmi oblíbené i mezi laickou veřejností, která v jejich komplexnosti vidí jedinečný prostředek k snadnému procvičení celého těla.

Rotopedy stále nejpopulárnější v domácnostech

Nejedna rodina si domů pořídila rotoped, který představuje velmi snadnou a dostupnou pomůcku pro rychlé procvičení nejen spodní části těla. Dostupné ceny, kompaktní rozměry a prakticky žádné omezení jsou jasnými lákadly, která ostatně není třeba připomínat. Bohatá nabídka moderních rotopedů, ergometrů a cyklotrenažerů poskytujících nespočet pokročilých funkcí, pro komplexní sledování vaší pohybové aktivity. Pokud chcete rychle nasadit spalovací program nebo zlepšit svou kondici, tyto posilovací stroje vám poskytnou přesně to, co potřebujete.