mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Běh na Běžeckém trenažéru

Běh – jeden z nejstarších známých sportů posvěcený olympijskou tradicí s kořeny v antickém Řecku – je jistě jednou z nejúčinnějších aktivit jak pro udržení fyzické kondice, tak pro spalování tuku a formování postavy. Abyste mohli tuto činnost vykonávat nezávisle na čase a počasí, připravili jsme pro Vás opravdu pestrou nabídku běžeckých trenažérů, s kterými budete moci trénovat a běžet, kdykoliv a jak daleko se Vám zachce!

Pohodový trénink na bežeckém trenažeru

Naše běžecké trenažéry jsou nastaveny tak, aby plně vyhovovaly potřebám zdravého a pohodového tréninku, který zbytečně nezatěžuje Vaše klouby, ale naopak efektivně pomáhá tvarovat Vaši postavu. Navíc jsou velmi skladné a Vy se nemusíte obávat, že by se do Vaší domácnosti nevešly. Většina našich běžeckých trenažerů je vybavena kolečky, která umožňují velmi snadný transport.

Trénink na běžeckém trenažéru

Trénink na běžeckém trenažéru skýtá oproti klasickému běhu v terénu mnoho dalších výhod, jež ocení nejen profesionálové, ale i příležitostní běžci včetně těch, kteří by chtěli začít z pohodlí domova něco dělat pro své tělo! Nastavte si rychlost běhu ve škále od 1 do 22 km/hod., střídejte sklon „terénu“ při běhu až o 20 %, využijte dostatečně širokou a navíc odpruženou běžeckou plochu, a šetřete tak své klouby, relaxujte při své oblíbené muzice díky konektoru pro připojení MP3, buďte podrobně informováni o všech faktorech Vašeho tréninku (čas, spálené kalorie, tepová frekvence aj.) díky multifunkčnímu computeru!

Profi běžecký trenažér

Hledáte více? Vyzkoušejte například náš profesionální běžecký trenažér Master FC100, který je kromě klasického běhu přizpůsoben i pro chůzi či jogging, a je navíc vhodný i pro cardio trénink!