mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Příjemné letní koupání přímo na vaší zahradě

Kdo by nesnil o vlastním soukromém bazénu, ve kterém se nebude muset dohadovat s dalšími vody chtivými plavci a bude si moci jen volně užívat příjemného ochlazení v parných letních dnech. Díky naší bohaté nabídce již nemusíte snít, ale můžete si bazén ihned pořídit – lákavé ceny a mnoho různých variant zcela jistě uspokojí jak méně, tak i více náročné zákazníky. Vyberte si ze široké nabídky nafukovacích nebo prstencových bazénů, ke kterým nabízíme opravdu bohaté a kvalitní příslušenství.

Nafukovací bazény nejen pro děti

Určitě jste jako malí také rádi skotačili v nafukovacích bazénech na zahradě. Splňte tento sen i svým dětem a pořiďte jim jeden z nafukovacích bazénů, ve kterém si dovedou hrát dlouhé hodiny či dokonce dny. Nabízíme jak nejmenší velikosti, které se svým průměrem pohybují kolem 1 až 1,5 metru, ale v nabídce nechybí ani opravdu velké kousky s průměrem přesahujícím tři metry. Nespornou výhodou nafukovacích bazénů je samozřejmě jejich opravdu lehká obsluha – stačí nafouknout a napustit vodou a to samozřejmě bez použití jakéhokoliv nářadí.

Prstencové bazény jako plnohodnotné řešení

Pro náročnější zákazníky a vůbec pro všechny, kteří to se zahradním koupáním myslí alespoň trochu vážně, jsou zde profesionální prstencové bazény rozličných rozměrů. Podle rozměrů vaší zahrady a podle počtů osob, které se chtějí společně koupat, doporučujeme vybrat ten správný rozměr – pro malé zahrady se ideálně hodí velikost pohybující se kolem tří metrů v průměru, zatímco pro velké rodiny doporučujeme samozřejmě průměry větší. Opravdoví nadšenci zcela jistě sáhnou po našem největším kousku, který se svými šesti metry na délku umožňuje i krátké plavání a procvičení celého těla. K bazénům samozřejmě patří i filtrace s adekvátním výkonem a průtokem.

Vířivé bazény za hubičku

Také jste vždycky žasli při pohledu na filmové vířivé bazény či masážní vany? Nyní se můžete těmto hvězdám přiblížit a užít si v masážním bazénu, který svými tryskami příjemně potěší nejen tělo, ale i ducha. Ostatně není žádným tajemstvím, že tyto vířivé bazény jsou tolik populární právě pro své uvolňující účinky – během několika málo minut vám bublinky odnesou všechny špatné myšlenky. Položte se do horké vody s teplotou až 40 stupňů, nechejte se masírovat osmdesáti tryskami a díky krycí plachtě nemusíte vířivku schovávat ani při špatném počasí.