mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Bójka RESTUBE Classic

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)
Video

Bójka RESTUBE Classic - Základní informace

Bójka RESTUBE classic se nachází ve stylové kapse, která se dá nosit horizontálně nebo vertikálně u kyčlí. Ve svislé poloze má kapsa minimální odpor během plavání. Kromě toho má integrovanou výstražnou p횝alku. Ideální pro plavání, triatlon, otevřenou vodu, zabezpečení dětí, vodní sporty nebo volný čas ve vodě.

Plně nafouknutá bóje má vztlak 75 N. Kapsa RESTUBE classic je vybavena malou integrovanou kapsičkou, v které si můžete schovat klíče, či drobné – NENÍ VODOTĚSNÁ! Na nafouknutou bójku se můžete zavěsit, což vám pomáhá udržet hlavu nad vodou a tím získáte drahocenný čas. Pokud máte na sobě t잚í oblečení, jako např. boty, je vhodné ho v kritické situaci odhodit. Pro upoutání pozornosti můžete bójí mávat, či použít výstražnou p횝alku.

Bójka je po vyfouknutí znovu použitelná, stačí dle návodu znovu zabalit do kapsy a použit certifikované 16g CO2 bombičky, které jsou odolné i proti slané vodě. Certifikované bombičky přesně odpovídají certifikované spoušti.

Bójka je vyrobena s vysoce kvalitního materiálu, který splňuje evropskou normu DIN EN ISO 12402 pro záchranné plovací vesty. Můžete si být jisti, že ve svých rukou držíte kvalitní výrobek s dlouhou životností, který udržuje vzduch i v drsných podmínkách. Každá bójka prochází kontrolou pevnosti materiálu po výrobě.

Kombinací kvalitního německého inženýrství a ve spolupráci s univerzitami a profesionálními záchranáři, firma RESTUBE neustále zlepšuje kvalitu svých výrobků. Tisíce evropských plavců s maximální spokojeností již využívá záchranné bójky RESTUBE.

Technická data:
- vztlak 75 KN
- výstražná integrovaná p횝alka: ano
- kapsa na klíče či drobné: ano
- možnost nosit ji horizontálně, či vertikálně: ano
- nastavitelný pás: ano
- váha: 260 g
- barva: dle nabídky

Balení:
  • hmotnost balení: 0.26 kg

Bójka RESTUBE Classic - Parametry

Bójka RESTUBE Classic - Recenze (0)

Bójka RESTUBE Classic - Otázky a odpovědi (0)

Bójka RESTUBE Classic - Video