mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Board BEST Spark complete set - 127x39cm

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Board BEST Spark complete set - 127x39cm - Základní informace

Board BEST Spark complete set - 127x39cm

Připravte se, že budete šokováni.

Právě jste vyzkoušeli Waroo.. Nyní si stačí jen vybrat perfektní board, který vám pomůže v pokroku. Měl by být jednoduchý, odolný a zároveň musí dobře vypadat. Řada Spark to vše splňuje.

S modelem Spark ve třech různých velikostech si můžete být jistí, že najdete dokonalý board vhodný pro vaši výšku, hmotnost a úroveň dovednosti. Designován s pokrokem v mysli, BEST si je jist, že si Spark ponecháte i dlouho poté, co dokončíte vaší první sezónu.

Oceněn lépe, než byste očekávali u boardu této kategorie. Jádro, vrstvení a počítačově generovaný 3D-ohyb jsou inspirovány Ouijou. Každý kousek je stejně všestranný jako jeho velký bratr, s více uvolněnou jízdou a ohybem zvládajícím jakýkoliv náraz. Je to perfektní deska pro jezdce všech zaměření.

Spark 09 přichází v kompletu: úchyty, ploutvičky, poutka a pady.

Woodflex jádro - Tenký profil jádra vyrobeny z lehčího dřeva poskytuje přidanou flexibilitu a pohodlí, které jezdci u svého boardu potřebují.

45-90 Vrstvení - Pro lepší flexibilitu a měkčí tlumení BEST použil multi-hmotnostní biaxiální laminátové vrstvení. Každá velikost boardu dostává jinou směs látek poskytujících konzistentní pocit při manipulaci po celé délce.

Board BEST Spark complete set - 127x39cm - Recenze (0)

Board BEST Spark complete set - 127x39cm - Otázky a odpovědi (0)