mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Best bar - 22+3m šnůry - leash

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Best bar - 22+3m šnůry - leash - Základní informace

Best bar - 22+3m šnůry - leash - 45 nebo 55cm

Chcete-li pomoct vyjádřit svůj vlastní jízdní styl, potřebujete bar, díky kterému můžete jezdit přesně tak, jak chcete. BEST bar 09 nabízí perfektní kombinaci jednoduchosti použití, pokročilých bezpečnostních prvků a maximální všestrannosti.

Na Best baru 09 je velkou změnou nový chickenloop pro rychlý odstřel, který funguje v jakékoli situaci i pod jakýmkoli tlakem. Tento systém team BEST vyvíjel již od konce roku 2007, ale aby si byli jisti jeho perfektní funkčností, odolností a spolehlivostí, nejprve jej testovali po celý rok 2008 ti nejlepší jezdci, začátečníci i běžní uživatelé. Bezpečnost je jedna z hlavních priorit, proto si musel být team BEST opravdu jist, že tento systém vás nezklame.

Pouze s jednou pohyblivou vnitřní částí je zaručeno, že tento systém rychle a snadno složíte i ve vodě. Joint je nyní napojen na prodloužený suchý zip v boční části chickenloopu, takže ti, kteří jej na baru nechtějí si ho mohou jednoduše odpojit.

BEST bar 09 dále přichází s OSR - optional security release často známý pod názvem "ohh shit release", který si jistě pamatujete z minulých let především na zadních šňůrách nyní nově i na šňůrách předních. Tento systém umožňuje bezpečný self-landing kitu bez ohledu na směr větru. Takže jste schopni si draka sami přistát mnohem snadněji a bezpečněji, než to bylo možné dříve.

Na koncích baru najdete speciální pěnové výztuhy z EVA materiálu, které ocení zejména jezdci využívající u triků kite loopy.

Handlepass leash, který je součástí každého BEST baru a je velmi oblíbený již z dřívějších let vám může dle situace sloužit jako bypass leash, leash připojený za zadní šňůru (vhodné pro začátečníky) nebo jako hlavní leash připojený k chickenloopu baru. Vše uzpůsobeno tak, aby vyhovoval potřebám jednotlivých jezdců.

Průchodnost depoweru a nastavení délky depower liny na baru je volně nastavitelné zkrácením jednoho jediného uzlu, respektující potřeby jezdců jakéhokoli tvaru těla. Takže nyní i jezdci menší postavy dosáhnou lehce na bar, když potřebují povolit bar od sebe nebo povolit či přidat na síle pomocí depower pásek.

Stopper ball umístěný na dvojité depower line je snadno posunutelný a zajiš?uje při jízdě váš maximální komfort. Tah kitu tak nemusíte držet v rukou, což snižuje zátěž na vaše ruce a zvyšuje úroveň pohodlí při jízdě.

S barevně odlišenými šňůrami s nosností 250kg / 1ks odpovídajíc také barvě baru a vysoce-zátěžovým středovým otočným systémem proti zamotávání předních šňůr, je BEST bar 09 tím nejlepším doplňkem pro kity Waroo nebo Nemesis HP.

Best bar - 22+3m šnůry - leash - Recenze (0)

Best bar - 22+3m šnůry - leash - Otázky a odpovědi (0)