mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Balanční podložka SEDCO Dome Ball Extra 63 cm - 2. jakost

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (1)

Balanční podložka SEDCO Dome Ball Extra 63 cm - 2. jakost - Základní informace

Balanční podložka SEDCO Dome Ball Extra 63 cm - 2. jakost, je naprosto v pořádku, byla vrácena zákazníkem ve lhůtě do 14ti dnů. Podložka byla překontrolována naším servisním oddělením a znovu zabalena. Na výrobku mohou být drobné kosmetické známky krátkodobého užití.

Balanční podložka SEDCO Dome Ball Extra 63 cm přispívá k rozvoji koordinace pohybu a k aktivizaci a posílení stabilizačních svalových partií uložených v hlubších vrstvách, které se jinak velmi obtížně procvičují.

V dnešní době si čím dál více uvědomujeme, že kdo chce vypadat a hlavně cítit se dobře a být v kondici, musí se nejen dobře stravovat, ale také cvičit.
Cvičení napomáhá k odstranění stresu, svalového napětí a nerovnováhy. Metoda balančního cvičení pomáhá při odstraňování bolestí zad a kloubů a pomáhá zpevňovat postavu.

Pomocí dvou pružných madel u balanční podložky snadno procvičíte svaly horních i dolních končetin. Upuštěním tlaku pak lze upravovat obtížnost cvičení. Při posilování a cvičení se zapojuje více svalových skupin a využivá se pouze vlastní váha. Cvičení na balanční podložce nabízí velkou variabilitu cviků a možnosti kombinace cvičení například s overbalem nebo gumou. Jednokomorová vzduchová podložka vyrobeno z vysoce odolných materiálů, upravení obtížnosti upuštěním tlaku, hustící ventil pro dohuštění protiskluzová úprava, 2 přídavná madla umožňující maximální variabilitu cviků.

Pomůcky k péči o zdraví, jakou je například balanční podložka SEDCO Dome Ball Extra, jsou vhodné nejen pro specializovaná pracoviště jako rehabilitační zařízení, fyzioterapeutická oddělení, fitcentra či posilovny, ale cvičit na nich může každý jednotlivec i doma.

Technická data:
- výška 22 cm
- průměr 63 cm
- nosnost 150 kg
- vyrobeno z vysoce odolných materiálů
- balení obsahuje gumy na cvičení
- 2 přídavná madla
- upuštěním tlaku lze upravovat obtížnost cvičení
- vytvaruje a zeštíhlíte nohy i břicho
- protiskluzová úprava základny
- zpevníte celé tělo
- odstraníte přebytečný tělesný tuk
- zlepšíte držení těla
- hmotnost 7 kg

Balení:
  • hmotnost balení: 7.5 kg

Balanční podložka SEDCO Dome Ball Extra 63 cm - 2. jakost - Parametry

Balanční podložka SEDCO Dome Ball Extra 63 cm - 2. jakost - Recenze (0)

Balanční podložka SEDCO Dome Ball Extra 63 cm - 2. jakost - Otázky a odpovědi (1)