mastersport.cz
596 633 216
Přihlásit
/
Registrace
Stolní tenis Parkour Výprodej

Badmintonová raketa WISH Xtreme Light 006

Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Základní informace
Parametry
Recenze (0)
Otázky a odpovědi (0)

Badmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 - Základní informace

Badmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 je celografitová ultralight raketa s extrémně nízkou váhou 78g. Díky použití moderních technologií má raketa vynikající herní vlastnosti, které ocení jak mírně pokročilí, tak pokročilí hráči.

Raketa je určena pro mírně pokročilé a pokročilé hráče hrající technickým stylem. Díky pružnému shaftu (4/5) a vyvážení na střed (3/5) je velmi dobře ovladatelná v technických úderech a zároveň přesná v útoku. Nízká váha (78g) umožňuje daleko větší možnosti pro rychlou manipulaci s raketou a skvělou rychlost švihu při úderu. Ztráta razance při takovéto váze je naopak minimální. Extreme Light 006 také výrazně méně zatěžuje rameno a loket hráče a pomáhá v nácviku správné úderové techniky.

Výplet WBS 500 nabízí skvělou odolnost a vynikající kontrolu úderu. Je určen pro technickou hru, umožňuje však i tvrdé zakončení výměny. Raketa je dodávána ve velikosti gripu G3, s kvalitním PU gripem a termoobalem na celou raketu.

WISH je tradiční sportovní značka specializující se na výrobu badmintonového vybavení již od roku 1986. Díky neustálé práci na vývoji nových technologií přináší skvělé herní vlastnosti všech výrobků. Proto si produkty vybírají nejenom závodní, ale také pokročilí a začínající hráči.

Technologie:

Extreme Light
Pokročilý materiál carbon graphite a inovativní technologie umožňují výrobu mimořádně lehkých raket při zachování vynikající odolnosti rámu. Nízká váha umožňuje daleko větší možnosti pro rychlou manipulaci s raketou a skvělou rychlost švihu při úderu. Ztráta razance při takovéto váze je naopak minimální. Extreme Light rakety také výrazně méně zatěžují rameno a loket hráče a pomáhají v nácviku správné úderové techniky.

Aerodynamic
S využitím principů aerodynamiky mají osmiúhelníkové a šestiúhelníkové tvary rámu výrazně menší odpor vzduchu než standardní tvary rámu. Proto je manipulace s raketou o tolik jednodušší a rychlejší!

Isodynamic
Rakety s isodynamickým tvarem hlavy rakety mají o 32% větší sweet spot než rakety se standardním tvarem. Hráčům je tak umožněna dobrá kontrola úderu i v případě, že nezasáhnou míč v ideálním místě hlavy rakety – sweet spotu.

Technická data:
- materiál: High Modulus Graphite + 30T Hot Melt Graphite
- technologie: Extreme light, Aerodynamics, Isodynamic, 30T Hot Melt Graphite
- tvar hlavy: Isometrický
- tuhost: spíše pružný 4/5
- vyvážení: na střed 3/5
- váha: 78 g
- délka: 675 mm
- grip: G3, PU Grip
- výplet: WISH WBS 500 optic yellow (0,68 mm), vyroben v Japonsku
- doporučené napětí výpletu: Main: 10,5-12 kg / Cross: 11,5-12,5 kg
- celoobal: ano



Balení:
  • hmotnost balení: 0.1 kg

Badmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 - Parametry

Hráči: Výplet:
Výplet:
Hmotnost:
Hmotnost:

Badmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 - Recenze (0)

Badmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 - Otázky a odpovědi (0)